Így méregtelenítsd a bőrödet, hogy kimaxold a ragyogást!

Így méregtelenítsd a bőrödet, hogy kimaxold a ragyogást! olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

FOREO tippek a hatékony méregtelenítésért Úgy érzed, fel vagy puffadva? Motoszkál…

A teljes cikk itt olvasható:
Így méregtelenítsd a bőrödet, hogy kimaxold a ragyogást!

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • FOREO tippek a hatékony méregtelenítésért

Úgy érzed, fel vagy puffadva? Motoszkál benned, hogy a bőröd nem annyira egészséges, mint kellene? Ha igen a válasz ezekre e kérdésekre, itt az ideje a bőr méregtelenítésének.

A test méregtelenítése, beleértve a bőrt is – feltölt energiával és az egészségedhez is hozzájárul. A bőr pedig egyszerűen ragyogni fog! A svéd beauty-tech brand, a FOREO átveszi veled a bőr méregtelenítésének leghatékonyabb lépéseit, hogy mihamarabb ragyogjon a Te arcod is.

Mit kell tudnod a bőr méregtelenítéséről?

A bőr az emberi test legnagyobb szerve, és létfontosságú szerepet tölt be a méregtelenítésben. Miért? A bőr az izzadás során üríti ki a méreganyagokat, és a szívja fel helyettük a tápanyagokat a levegőből és a bőrre felvitt termékekből. 

A bőr egy idő után telítődhet méreganyagokkal. Leggyakrabban azokkal fordul elő, akik olyan helyen laknak, ahol szennyezettebb a környezet, egészségtelenül táplálkoznak, vagy olyan bőrápolási termékeket használnak, amelyekben káros anyagok vannak.

Szerencsére, számos módja van, hogy helyreállítsd bőröd egészségét, és arcszíned ismét ragyogó legyen.

Hámlasztás

A hámlasztás az egyik legjobb módja a bőr méregtelenítésének. Segít eltávolítani az elhalt hámsejteket és serkenti az újak növekedését, ezáltal fényes és ragyogó bőrszínt kölcsönöz.

Próbálj ki organikus radírokat a testeden, amelyek tele vannak természetes antioxidánsokkal. Számos zöldség és gyümölcs lehet segítségedre, mint például az áfonya és a zöld leveles zöldségek, melyek nagyszerű támogathatják szervezetedet a szabadgyökökkel szemben vívott küzdelemben.

Dupla tisztítás

Minden arcápolási rutinnak tartalmaznia kellene a dupla bőrtisztítást, amely méregteleníti a bőrt és megnyitja a pórusokat, sugárzó bőrt eredményezve.

Az ideális arctisztításhoz szükség van egy megfelelő tisztító kefére, mint amilyen a FOREO LUNA termékcsaládja. Egy LUNA nemcsak az egyik legbiztonságosabb eszköz, amit találhatsz, de segítségével kíméletes, mégis hatékony mélytisztítással kényeztetheted bőrödet, élvezve a T-Sonic technológia előnyeit, amely képes eltávolítani a szennyeződések 99,5%-át.

Tapasztalhatod, hogy a méregtelenítést követően megváltozik az arcod színe. Ennek az az oka, hogy a méregtelenítés serkenti a bőr megújulását és segíti az elhalt hámsejtek eltávolítását! 

Megfelelő mennyiségű vízfogyasztás

A napi szinten elfogyasztott víz nagymértékben befolyásolja a bőröd állapotát. Ha nem iszol elegendő vizet, a bőröd száraz és töredezett lesz. Ahhoz, hogy hidratált maradjon, elengedhetetlen a vízfogyasztás. 

A kávé és üdítő italok fogyasztása kerülendő, mert ezek elvonják a bőrödtől a nedvességet, ahelyett hogy hidratálnák azt. Helyettük próbálj meg inkább zöld teát inni, ha unod a vizet. A zöld tea az egyik legjobb dolog, amit a méregtelenítés során ihatsz. Hamarosan a bőröd tisztább, arcszíned ragyogóbb lesz.

Méregtelenítés a táplálkozásban

Ha gyönyörű bőrre vágysz (ki nem?), az egészséges zsírokban gazdag ételek, a C-vitamin és más tápanyagok fogyasztása elengedhetetlen.

Ha meg akarod szabadítani a testedet a méreganyagoktól, fogyassz rengeteg gyümölcsöt, zöldséget, sovány fehérjét, esszenciális aminosavakat és egészséges zsírokat. Kerüld a feldolgozott és olajban sült ételeket, finomított cukrokat, cukros gyümölcsleveket és a nagyobb mértékű alkoholfogyasztást. 

Aludj jól

Próbálj meg eleget aludni. Az alvás hozzájárul a test és a lélek teljes egészséghez és a bőr egészségében is fontos szerepet játszik. Ha nem alszol eleget, a bőröd színe fakó és élettelen lesz. A finom és a mélyebb ráncok kialakulásának kockázatát is növeli a kevés alvás.

A méregtelenítés segíthet csökkenteni a bőr gyulladtságát és pirosságát, és megnyugtatni az irritált területeket. A folyamat segít eltávolítani azokat a méreganyagokat, amelyek súlyosbíthatják a bőr állapotát. Ugye, elég sok indok, hogy elkezd a méregtelenítést a bőröd érdekében. Például ma?

Tovább az eredeti cikkre: Így méregtelenítsd a bőrödet, hogy kimaxold a ragyogást!

Vélemény, hozzászólás?