Szabó Zsófi: Büszke vagyok arra, hogy a legnehezebb időszakokban is tudok mosolyogni

Szabó Zsófi: Büszke vagyok arra, hogy a legnehezebb időszakokban is tudok mosolyogni olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Eljegyzésének felbontása után először beszélt magánéletéről is a műsorvezető Szakítása utáni…

A teljes cikk itt olvasható:
Szabó Zsófi: Büszke vagyok arra, hogy a legnehezebb időszakokban is tudok mosolyogni

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Eljegyzésének felbontása után először beszélt magánéletéről is a műsorvezető

Szakítása utáni első nagyinterjúját adta a JOY Magazinnak Szabó Zsófi, a beszélgetést gyönyörű fotósorozat illusztrálja. Az RTL Klub műsorvezetője saját elmondása szerint akkor van a legjobb formában, amikor a legnagyobb nyomás van rajta, problémákból pedig bőven kijutott, nagyjából fél évente gördít akadályokat és kihívásokat elé az élet legyen szó párkapcsolatról vagy munkáról.

2014-ben veszítette el édesapját Szabó Zsófi, akkor ország-világ láthatta, hogy teljesen összezuhant, hetekig nem beszélt senkivel, nehezére esett a munka is. „Kislánykorom óta a legnagyobb félelmem az apukám elvesztése volt, és amikor ez bekövetkezett, és láttam, hogy az élet mégis megy tovább, onnantól kezdve azt mondtam, nincs már olyan, ami engem megtörne. Nem tud. Most már azt gondolom, meg tudna: a gyermekem az, aki a legfontosabb az életemben” – vallott őszintén Szabó Zsófi.

Mostanában eljegyzésének felbontásától volt hangos a média, lelkiállapotáról pedig a JOY Magazinnak mesélt először, és utoljára. „Valamiért az életem úgy alakult, hogy mindig állít elém akadályokat és kihívásokat, nagyjából fél évente az elmúlt tizenvalahány évben… Akár munka, akár párkapcsolat, magánélet, család terén, nem tudok olyan időszakot felidézni, amikor nem történt semmi.”

Szabó Zsófi azt is elmondta: magánélete szempontjából nagyon nehéz időszakon megy keresztül, mert kifelé már évek óta nem mutatja, ha nehézségbe ütközik. „Az eljegyzés felbontása kapcsán szívesen kiírtam volna, hogy igen, mosolygok a képen, jól nézek ki, de nem vagyok jól. De ez mit szült volna rögtön? Sok-sok szalagcímet: „Nincs jól, panaszkodik. Na miért nincs jól? Szép, fiatal, jól keres… Hol a gyereke?” Ördögi kör, mit osztasz meg, mit írsz ki közszereplőként. Egyébként tényleg jól vagyok, boldog vagyok, sosem panaszkodom. Nagyon szeretem a munkámat, nagyon jó emberek vesznek körül, vannak barátaim, ház a fejem fölött, kutyáim, lovaim, és végül, de nem utolsósorban, a legboldogabb édesanya vagyok” – mondta el a műsorvezető, aki azt is kiemelte: akkor van a legjobb formában, amikor a legnagyobb nyomás van rajta.

Nem volt ez másképp akkor sem, amikor exférjével a második gyermekért küzdöttek – Zsófi először mesélt erről az időszakról is. „Senkire nem tartozott, de a pandémia közepén azért kezdtem el futni és diétázni, hogy legyen a kisfiamnak testvére. Amikor fény derült arra, mint PCOS, endometriózis, inzulinrezisztencia, hormonproblémák, termékenységi problémák… akkor észbe kaptam. Az erőmet abban mutattam meg, hogy rátaláltam a futásra, aminek köszönhetem az alakomat, az egészségemet, és azt, hogy a sport minden nehézségen átsegít.”

Szabó Zsófi egyik legnagyobb támasza édesanyja, róla is mesélt a JOY Magazinnak. „Anyukám mondta azt, mikor másfél éve nagyon nehéz magánéleti időszakot éltem át: „Kislányom, te két hét alatt megráztad magad, és mint egy főnixmadár, felragyogtál, senki nem látta rajtad.” Most is ezt élem. Hova hagyjam el magam? Miért nyalogassam a sebeimet? Megyek tovább és helytállok, mert nem engedhetem meg magamnak, hogy ne álljak helyt. Én ebben jó vagyok. Minden helyzetből fel tudok állni, és ebből mások is meríthetnek erőt.”

A JOY magazin legfrissebb számában Szabó Zsófi nagyinterjújához különleges fotósorozat is készült a műsorvezetőről.

Tovább az eredeti cikkre: Szabó Zsófi: Büszke vagyok arra, hogy a legnehezebb időszakokban is tudok mosolyogni

Vélemény, hozzászólás?