Igazi Húsvét a Tanyacsárdában

Igazi Húsvét a Tanyacsárdában olvasható a azutazo.hu weboldalán.

A lajosmizsei Öreg Tanyacsárdában már Nagypéntektől, ezúttal is a tradicionális húsvéti…

A teljes cikk itt olvasható:
Igazi Húsvét a Tanyacsárdában

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

A lajosmizsei Öreg Tanyacsárdában már Nagypéntektől, ezúttal is a tradicionális húsvéti ízekkel és programokkal garantálják az autentikus húsvéti élményt.

Április 15.-én, Nagypéntek napján a lajosmizsei és a környékbeli kézműves házi sajt és sajtspecialitások felhasználásával összeállított a nagypénteki menü ígér gasztronómiai különlegességeket.

Április 16-18 között szombaton, Húsvétvasárnap és Húsvéthétfőn a hagyományos húsvéti ételek kerülnek terítékre az Öreg Tanyacsárdában.

Örömteli hír, hogy Áprilistól az Új Tanyacsárdában ismét rendeznek lovasbemutatókat, amelyek időpontjai felől itt lehet tájékozódni. A tapasztalatok szerencsére azt mutatják, hogy a vendégek ismét örömmel látogatnak el a reggel 09.00 és a délután 15.00 megtartott, igazi pusztai méneshajtásra, ami után tanyasi pálinka és a házi készítésű, frissen sült pogácsa várja az Alföld homokbuckái közé, kocsikázásra induló a résztvevőket. Ezt követően pedig a magyaros hidegtálak garantálják a tradicionális pusztai gasztronómiai élményeket az Új Tanyacsárdában. (Előzetes egyeztetés alapján az előre megadott menetrenden felül, kívül bármely időpontban szívesen rendeznek lovasbemutatót az Új Tanyacsárdában.)

Tovább az eredeti cikkre: Igazi Húsvét a Tanyacsárdában

Vélemény, hozzászólás?