Visszatér a TCL a berlini IFA-ra

Visszatér a TCL a berlini IFA-ra olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A TCL Electronics, a globális TV iparág egyik kulcsszereplője és vezető…

A teljes cikk itt olvasható:
Visszatér a TCL a berlini IFA-ra

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A TCL Electronics, a globális TV iparág egyik kulcsszereplője és vezető szórakoztatóelektronikai vállalata szeptemberben visszatér a 2022-es berlini IFA-ra, amely 2019 óta az első jelentős offline, fogyasztói és otthoni elektronikai kiállítás. A TCL leleplezi a nagyképernyős Mini LED QLED TV-k legújabb képmegjelenítési technológiáját, élő bemutatókkal és számtalan újonnan érkező termékkel várja a látogatókat.

A TCL globális sajtótájékoztatót is rendez szeptember 1-jén, amelyet egy öt napig tartó kiállítás követ egy több mint 2500 négyzetméteres TCL zónában.

 

„Izgatottan várjuk, hogy visszatérhessünk az IFA 2022-re, és büszkék vagyunk rá, hogy részesei lehetünk ennek a dinamikus iparágnak. Az új „Inspire Greatness” szlogennel a TCL továbbra is inspirálja az embereket, akik életük legnagyszerűbb pillanatait élhetik át a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.” – mondta Shaoyong Zhang, a TCL Electronics vezérigazgatója.

 

A TCL zónát meglátogató látogatók szemügyre vehetik a legújabb kijelzők, soundbarok és az okos hordozható eszközök designját, kiváló teljesítményét és funkcionalitását, valamint az okos háztartási készülékek idén debütáló termékeit és az új TV-k teljes választékát.

A Visszatér a TCL a berlini IFA-ra bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Visszatér a TCL a berlini IFA-ra

Vélemény, hozzászólás?