Idén újra lesz Debreceni Virágkarnevál!

Idén újra lesz Debreceni Virágkarnevál! olvasható a azutazo.hu weboldalán.

Ezen a nyáron újra megrendezik a Debreceni Virágkarnevált, amely idén több…

A teljes cikk itt olvasható:
Idén újra lesz Debreceni Virágkarnevál!

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

Ezen a nyáron újra megrendezik a Debreceni Virágkarnevált, amely idén több szempontból is újdonságokat tartogat, még zöldebbnek és virágosabbnak ígérkezik, mint valaha.

A Debreceni Virágkarnevál napjainkban lényegesen több, mint látványos virágkompozíciók és nemzetközi művészeti együttesek felvonulása: egy héten át tartó színes programkavalkád, melyen számtalan látogató megtalálhatja a számára leginkább vonzó szórakozási lehetőséget. A karnevál ebben az évben augusztus 15. és 21. között kerül megrendezésre.

A fesztivál nélkülözhetetlen eleme a növények, virágok bemutatása. Az újdonságokról egyelőre annyit árultak el, hogy elindul a „Virágos város” nevet viselő projekt, melynek célja, hogy virágba boruljon Debrecen: felvirágozzák a köztereket, a villamosokat és a villamosmegállókat, feldíszítik a köztéri szobrokat, városszerte buja virágszobrok debütálnak, továbbá attraktív hűsítőpontokat helyeznek ki a forgalmas terekre. A projekt célja egy zöldebb, növényekkel tarkított, élettel teli városi nyüzsgés, belvárosi oázis megteremtése, melyhez várják a csatlakozni kívánó belvárosi kávézók, éttermek és üzletek jelentkezését, azért, hogy közös összefogással egy teljes virágos élményt és ámulatba ejtő, csalogató atmoszférát nyújthasson a város az ide érkező látogatóknak.

Tovább az eredeti cikkre: Idén újra lesz Debreceni Virágkarnevál!

Vélemény, hozzászólás?