Idén még csípősebb a McDonald’s és az Erős Pista kollab

Idén még csípősebb a McDonald’s és az Erős Pista kollab olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Ettől te is bepistulsz! A tavalyi nagy sikert követően új Erős…

A teljes cikk itt olvasható:
Idén még csípősebb a McDonald’s és az Erős Pista kollab

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Ettől te is bepistulsz!

A tavalyi nagy sikert követően új Erős Pistás szendvicsekkel várja vendégeit a hazai McDonald’s. A fogyasztók visszajelzéseit meghallgatva azonban, idén az eddiginél még „pistásabb” formában érkeznek a burgerek.

A két márka kollaborációja – a mekis szendvicsek és az ország egyik legismertebb csípős szósza között – a tavalyi év egyik nagy közönségkedvence lett. A vendégek közül azonban sokan jelezték, hogy szívesen vennék, ha a burgerek még csípősebbek lennének. Éppen ezért az étteremlánc termékfejlesztő csapata a visszajelzéseket meghallgatva alakított a termékek receptúráján.

Az időszakos termékek alapja ebben az évben is egy marhahúsos és egy csirkehúsos burger. A szezámmagos zsemlébe a hús mellett jégsaláta és paradicsom, Erős Pistás majonézes szósz, valamint panírozott Erős Pistás sajtkorong kerül. Az Erős Pistás szendvics hús nélkül is kérhető, így a vegetáriánus, vagy húst bármely okból nem fogyasztó vendégek is megkóstolhatják, hogy mit is kínál az étteremlánc idei csípős burgere.

Azokra a vendégekre is gondoltak, akik szendvicsben nem, de snackként szívesen kipróbálnák a különlegességet, ők 4 vagy 6 darabos Erős Pistás sajtfalatot rendelhetnek, vagy akár salátafeltétként is megkóstolhatják azt. 

A McDonald’s az idén is kíváncsi a fogyasztók visszajelzéseire, ezért egy csípősségfelelőssel is együttműködik a kampány ideje alatt Linczényi Márkó személyében.

Az időszakos termékek 2024.04.16-tól visszavonásig, illetve a készletek erejéig érhetőek el. A McReggeli®-t árusító éttermekben az Erős Pistás termékek 10:30 után kaphatók, amelyek listája megtalálható a www.mcdonalds.hu/ettermeink/mcreggeli oldalon.

Tovább az eredeti cikkre: Idén még csípősebb a McDonald’s és az Erős Pista kollab

Vélemény, hozzászólás?