Idén is folytatódik a Lounge Group podcast sorozata

Idén is folytatódik a Lounge Group podcast sorozata olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A 2020 őszén indult L20 podcast sorozatot a Lounge Groupnak az…

A teljes cikk itt olvasható:
Idén is folytatódik a Lounge Group podcast sorozata

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A 2020 őszén indult L20 podcast sorozatot a Lounge Groupnak az USA-ban és Magyarországon párhuzamosan végzett reprezentatív kutatása hívta életre. Azóta már számos epizód megtalálható és hallgatható különböző témákban a cég digitális felületein, idén pedig „Hatalmas bevételek, vagy áramszünet? – a digitális piac közeljövője” címmel folytatódik a podcast sorozat.

Az elmúlt 10-20 év digitális térhódítása életünk minden szegmensére kihatással van, nem beszélve az elmúlt Covid-időszakról. Nyilvánvalóan, ezeknek a digitális fejlesztéseknek célja az, hogy könnyebbé és egyszerűbbé tegyék a hétköznapi életünket.

„Amíg a felhasználó az adataival fizet egy digitális szolgáltatásért, addig lesz esélyünk azokat gyűjteni” – mondta el Tóth Adrienne, a Lounge Group digital and perfomance divízióvezetője az L20 podcast 23. adásában utalva arra, hogy a digitális térben a legnagyobb kincs továbbra is az adat.

Adrienne mellett Sopov István, az IAB Hungary elnöke mesél arról, hogy milyen kihívásokkal kellett szembenéznie a szolgáltatóiparnak és milyen trendekre lehet számítani digitális területen a következő időszakban.

A 2020 őszén indult podcast sorozatot a Lounge Groupnak az USA-ban és Magyarországon párhuzamosan végzett reprezentatív kutatása hívta életre. Azóta már számos epizód megtalálható és hallgatható különböző témákban a Lounge Group digitális felületein.

▶Soundcloud: https://bit.ly/3uCfOyN

▶Spotify: https://spoti.fi/3oDxxSV

▶YouTube: https://youtu.be/KJV3lfTw5Qw

A Idén is folytatódik a Lounge Group podcast sorozata bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Idén is folytatódik a Lounge Group podcast sorozata

Vélemény, hozzászólás?