Idén biztosan lefogyok” – Még kár lenne feladni az újévi fogadalmat

Idén biztosan lefogyok” – Még kár lenne feladni az újévi fogadalmat olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Kétségkívül az egyik leggyakoribb újévi fogadalmak közé tartozik a fogyókúra, a…

A teljes cikk itt olvasható:
Idén biztosan lefogyok” – Még kár lenne feladni az újévi fogadalmat

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Kétségkívül az egyik leggyakoribb újévi fogadalmak közé tartozik a fogyókúra, a túlsúly leadása, az álomalak elérése. Sajnos sokan már januárban fel is adják a maguknak tett ígéretet, pedig egy kis segítséggel még könnyebben valóra lehetne váltani ezeket a kívánságokat. Ha szeretnénk lapos hasat, izmos, feszes feneket és szép combokat, de mindez egyedül nehezen megy, akkor kérjünk segítséget –javasolja Dr. Parrák Zita orvos-esztétikai specialista.

Szilveszter éjjel sokan tesznek maguknak fogadalmat: a legtöbben általában fogyni szeretnének az új évben, ami nem csak pozitív esztétikai változást, de komoly lépést is jelent az egészségesebb élet felé. A pluszkilók leadását követően csökken a cukorbetegség kialakulásának kockázata, javul a vérnyomás, a vércukor-, és a koleszterinszint. Csökken a szívbetegségek kialakulásának kockázata, az ízületi fájdalmak mértéke, a stroke kialakulásának kockázata. Az erősebb izmok jobban védhetik a gerincet, fenntarthatják a törzs stabilitását, a helyes testtartást, javíthatják az atlétikai képességeket és csökkenthetik a sérülések esélyét, strukturális támogatást nyújthatnak az egész test számára. Nem csak fizikailag, mentálisan is csak nyerhetünk, ugyanis a fogyás rengeteg pozitív változást vonzhat maga után a mindennapi életben is: aktívabbá válik a szociális élet, nő az önbizalom, javul az alvás minősége, a magasabb energiaszint pedig több életerőt, vitalitást is jelent.

Bár rengeteg érv szól mellette, a fogyás nem mindig megy olyan könnyen, hiszen ahogy idősödünk, úgy tapasztaljuk, hogy ha szeretnénk vékonyabbak, csinosabbak lenni, sokkal jobban oda kell figyelnünk a táplálkozásra, és sokkal keményebben is kell sportolnunk, mint a húszas éveinkben. Sajnos bármennyire is küzdünk, a legtöbb esetben még így is marad vissza valamennyi zsírpárna, amivel semmit sem tudunk kezdeni, és sokszor hiába kergetjük a célt, ami az év elején még olyan erősen lebegett a szemünk előtt.

„Ha újévi fogadalomról beszélünk, azt még jócskán korai lenne feladni, csupán meg kell találni azt a megoldást, ami hozzásegít a célunk eléréséhez. Ilyen lehet a Slim Beauty alakformáló és erősítő készülék, ami a legkorszerűbb technológiát képviselő, nagy energiájú fókuszált elektromágneses hullámok által kiváltott gyors izomösszehúzódások segítségével képes egyszerre izomtömeget növelni és a zsírt bontani. A 4 alkalommal végzett 30 perces kezelés hatására 16%-kal nőhet az izomtömeg, míg a zsírszövet 19%-kal lehet kisebb a kezelt területen” – mondja a New Beauty Anti-aging és Orvos-Esztétikai Központ vezetője.

A kezelés hatására az izmok elképesztő munkát végeznek: fél óra alatt mintegy 20 000-szer húzódnak össze. „Ez az összehúzódás nagyon gyorsan a lehető legnagyobb erőkifejtéssel történik, így valójában egy szupamaximális izomstimuláció jön létre, ami egy intenzív edzés során sem érhető el. A megnövekedett izomaktivitás oda vezet, hogy a test új izomrostokat és miofibrillumokat képez, amelyek a rostok alkotórészei. A kezelések hatására növekedik az izomtömeg, és a HIFEM technológia csökkentheti a has zsírrétegét is” – teszi hozzá.

A testkezelés remek kiegészítése lehet a már megkezdett fogyókúrának, az edzések mellett is végezhető, de önmagában is képes a látványos eredmény elérésére.

Forrás: New Beauty, purecom

Tovább az eredeti cikkre: Idén biztosan lefogyok” – Még kár lenne feladni az újévi fogadalmat

Vélemény, hozzászólás?