Mobilos rövidfilmmel ünnepli a Samsung a Stranger Things új évadát

Mobilos rövidfilmmel ünnepli a Samsung a Stranger Things új évadát olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A Samsung a legtöbbet hozza ki az S22 Ultra Nightography, éjszakai…

A teljes cikk itt olvasható:
Mobilos rövidfilmmel ünnepli a Samsung a Stranger Things új évadát

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A Samsung a legtöbbet hozza ki az S22 Ultra Nightography, éjszakai felvételek funkciójából a Netflixszel közös együttműködése során, hogy megünnepelje a sorozat negyedik évadának premierjét. Ezért a vállalat június 22-én bemutatta a Make STRANGER Nights Epic, Vigyél fényt a sötétségbe című rövidfilmet, amely a Galaxy S22 Ultra fejlett Nightography, éjszakai felvételek kamerafunkcióit kihasználva tiszteleg a népszerű Netflix sorozat, a Stranger Things előtt. A videó a Samsung és a Netflix együttműködésének része, amely a Samsung közösségi csatornáin debütált, megelőzve a Stranger Things negyedik évadának záró részeit a streaming platformon.

A rövidfilmben a Stranger Things ihlette téma szolgál háttérként a Galaxy S22 Ultra erőteljes Nightography, éjszakai felvételek funkciójának bemutatásához. A Stranger Things negyedik évadában éjszaka megnyílik egy kapu egy rendkívüli világba, a Galaxy S22 Ultra pedig a sorozat világához hűen teremti újra ezt a jellegzetes hangulatot, és egy történetben mutatja be, hogy a Galaxy technológia képes megörökíteni azt, amit egyébként nem látnánk a sötétben.

Tedd az éjszakákat nagyszerűvé!

A Make STRANGER Nights Epic, Vigyél fényt a sötétségbe című rövidfilmben egy fiatal lány a Samsung Galaxy S22 Ultra készülékét a hátsó zsebébe teszi, miközben átbiciklizik a barátnőjéhez a Stranger Things negyedik évadának sorozatnéző bulijára. Útja során véletlenül bekapcsol a videója, és felvételt készít arról, hogy mi lopakodik utána az Upside Downban. Az összes álló felvételt a Samsung Galaxy S22 Ultra készülékkel rögzítették.

A rövidfilm a Galaxy S22 Ultra erőteljes Nightography, éjszakai felvételek kamerafunkcióit is kihasználja. Ilyen például a 108 megapixeles kamera és a fejlett mesterséges intelligenciával (MI) támogatott, 2,4 um-es pixelekkel rendelkező érzékelő, amely több fényt és adatot képes rögzíteni a világosabb, élesebb videofelvételekért, nappal és éjszaka egyaránt.

Rendkívüli tartalmak galaxisának létrehozása

A Samsung és a Netflix együttműködése hosszú időre nyúlik vissza, amely során számos, a streaming platform legnépszerűbb sorozatait bemutató egyedi kampányt készítettek. Januárban az Emily Párizsban második évadának bemutatására indult közös kampány, amelynek keretében a rajongók „megfordíthatták a forgatókönyvet”, és a Samsung Galaxy Z Flip 5G segítségével saját animált plakátjuk főszereplőjévé válhattak.

A Galaxy S22 sorozat leleplezésére a Samsung és a Netflix megalkotta a Bridgerton sorozat által inspirált rövidfilmjét, amit a februári Unpacked eseményen mutattak be. A háromperces jelenetben feltalálók próbálják meg elnyerni Bridgerton Charlotte királynőjének figyelmét. Lord Tristar sikerrel jár, amikor bemutatja látnoki alkotását: a 209 év múlva elkészülő Galaxy S22 Ultrát ábrázoló neoklasszicista festményeit.

A Samsung és a Netflix folyamatosan keresi azokat a projekteket, amelyekben lenyűgöző, kiváló minőségű tartalmakat hozhatnak létre a felhasználóknak.

A Stranger Things negyedik évadának májusi debütálását követően a Samsung Make STRANGER Nights Epic videója egy nappal az évad második feléhez készült trailer bemutatását követően lesz elérhető, míg a sorozat új epizódjait július 1-től lehet majd megnézni. A Samsung és a Netflix közös kisfilmje, a Make STRANGER Nights Epic megtekintéséhez látogasson el a Samsung YouTube-csatornájára.

A Mobilos rövidfilmmel ünnepli a Samsung a Stranger Things új évadát bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Mobilos rövidfilmmel ünnepli a Samsung a Stranger Things új évadát

Vélemény, hozzászólás?