Horoszkóp-sorozat: Utazás és a csillagjegyek

Horoszkóp-sorozat: Utazás és a csillagjegyek olvasható a azutazo.hu weboldalán.

Az Utazó Magazin elindította heti utazási horoszkópját, amelyet Szabó Mária asztrológus…

A teljes cikk itt olvasható:
Horoszkóp-sorozat: Utazás és a csillagjegyek

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

Az Utazó Magazin elindította heti utazási horoszkópját, amelyet Szabó Mária asztrológus készít el számunkra. Ezúttal azt elemzi: Milyen utazás harmonizál a 12 csillagjeggyel?

Az Utazó Magazin horoszkópját készítő Szabó Mária az elmúlt évtizedekben dolgozott magyar-történelem szakos tanárként, szabadfoglalkozású íróként és szerkesztőként, vezetett TV- és rádióműsorokat, önismereti szemináriumokat Németországban és Budapesten, miközben asztrológiát és pszichológiát ötvöző német és magyar nyelvű tanácsadó praxist működtet.

Korábban többek között a STERN német hetilapnak és a BUNTE című hetilapnak évekig készített utazási és egyéb horoszkópokat.

Három könyve jelent meg Németországban és nyolc Magyarországon 1989 és 2016 között. Szakmai önéletrajza itt olvasható. Személyes és telefonos tanácsadásra kérhet időpontot, rendelhet írásos horoszkópelemzést e-mailben: szaboma@cheironstudio.hu.

KOS

A felfedezésre váró helyek, az ismeretlen vonzza, és az sem okoz számára problémát, ha egyedül utazik, de az sem zavarja, ha nomádabbak a körülmények. A veszélyes kalandokat is bevállalja, legyen az repülés, hegymászás, síelés vagy vízitúra. Kos városok Nápoly, Marseille és Berlin, az országok közül Mexikó és Izrael.

BIKA

Ez a Vénusz-jegy a kényelmet szereti, békés, tetszetős, hangulatos helyeken érzi jól magát. Sok apróság azonban megzavarhatja a nyugalmát, pl. a szélsőséges időjárás, a fárasztó gyaloglás vagy az igénytelen étkezés. Inkább alaposan megszervezett biztonságos utakra induljon a családdal.   Ciprus, Írország, Luzern, Zürich Bika helyek.

IKREK

Minden évben máshová utazzon, ha teheti, akár Magyarországon belül is. Kíváncsiságát egy szimpla balatoni vagy tengeri fürdőzés alig elégíti ki. Változatos élmények, ismeretlen kultúrák, egy körutazás a jó választás, és ha lehet, ehhez egy érdekes utazótársaság. USA, San Francisco, London, Új-Zéland, Kanada és Egyiptom Ikrek-helyek.

RÁK

A legtöbb Rák nem a hegyek, inkább a tenger szerelmese, de a lankásabb területeken burjánzó vegetációt, az esőerdőket, romantikus kis szigeteket is kedveli. A napsütés, vízpart és a kellemes meleg már elegendő a boldogságához, különösen ha szeretteivel utazhat. Velence, New York, Tunisz, Isztanbul, Dánia, Mauritius Rák-helyek.

OROSZLÁN

A strandolás mellett a különleges élmények vonzzák ezt a napsütést imádó csillagjegyet, aki nyaralásán is a nagyvonalú stílust szereti. Akkor elégedett, ha elegáns éttermeket, exkluzív szállásokat is megengedhet magának. Golf, szörf és vitorlázás Oroszlán-tevékenységek, Olaszország, Franciaország, Kalifornia, Róma, Prága tartoznak hozzá.

SZŰZ

A késő tavasz és a kora ősz számára a legideálisabb utazási időszak, az időjárási kilengéseket nehezen viseli. Megfontoltan költekezik, azokat az élményeket keresi, amelyek gyakorlati haszonnal is járnak, pl. egészséges életmódhoz segítenek hozzá. Falusi turizmus, hegymászás Szűz-tevékenységek, Lengyelország, Görögország, Svájc tartoznak hozzá.

MÉRLEG

Koncertek, múzeumok és színház nem hiányozhatnak egy kultúrát kedvelő Mérleg nyaralásából, aki akkor érzi jól magát, ha szerelmével vagy egy nagyon jó barátjával utazik, mert a beszélgetés a nyaraláson is alapvető igénye. Ausztria, Argentína, Tibet, Kína azok az országok és Bécs, Lisszabon és Koppenhága azok a városok, amelyek a Mérleghez tartoznak.

SKORPIÓ

A Skorpió a titkok és rejtélyek kutatója, idegenkedik azoktól a helyektől, amelyeken tömeg-túrizmus van. Sokan keresik az eldugott, titokzatos helyeket, vulkánokat, veszélyes hegycsúcsokat, mély-tengereket. A búvárkodás az egyik legtesthezállóbb tevékenysége. A Balkán félsziget, Katalónia, Algéria, Marokkó, Norvégia, és Japán tartoznak például hozzá.

NYILAS

Világkörüli utazások, lovassportok, biciklitúrák, de a spirituális zarándokutak is vonzzák, csak az ismétlődést és a lassúságot viseli nehezen. Mivel ő a Zodeákus nagy utazója, rengeteg különleges táj tartozik hozzá: Ausztrália, az Arab-félsziget, Dalmácia, Spanyolország, Isztria, Provance és Toskana, de a Nyilas Magyarország és Budapest csillagjegye is.

BAK

A Bak a hegyek és a nehézségek legyőzésének csillagjegye, szülöttei a legzordabb, legkeményebb tájakon és éghajlati viszonyok között is jól érzik magukat, sőt a viszontagságos utak az igazi kihívások számára. Görögország északi része, India, Izland, Stájerország, Mexikó Bak-helyek, a városok közül Buenos Aires, Oxford, Konstanz és Brüsszel.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő a nyaralásában sem szeret vegyülni a tömeggel, egyéni utakat, elérhetetlen helyeket keres, amelyeken nem hétköznapi emberek járnak. Bamako-Rally, sárkányrepülés, mountain-Bike a hegyekben: Litvánia, Észak-Franciaország, Finnország, Oroszország és az arab országok illenek hozzá, a városok közül Rio, Salzburg, Trieszt és Sydney.

HALAK

Mint minden Víz-jegy, a Halak sem nélkülözheti sokáig a víz közelségét, a folyókat, tavakat és tengereket egyaránt szereti. A festői, csendes szigetek, elvonulásra és romantikus együttlétre alkalmas helyek vonzzák, ahol lelkileg is feltöltődhet. Írországot, Hollandiát, Portugáliát, Iránt, Ceylont, Normandiát, Sevillát és Regensburgot társítják hozzá.

Tovább az eredeti cikkre: Horoszkóp-sorozat: Utazás és a csillagjegyek

Vélemény, hozzászólás?