Önkiszolgáló poggyászfeladás – már a Ryanairrel is!

Önkiszolgáló poggyászfeladás – már a Ryanairrel is! olvasható a azutazo.hu weboldalán.

Augusztustól újabb légitársaság utasai számára érhető el az önkiszolgáló poggyászfeladás a…

A teljes cikk itt olvasható:
Önkiszolgáló poggyászfeladás – már a Ryanairrel is!

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

Augusztustól újabb légitársaság utasai számára érhető el az önkiszolgáló poggyászfeladás a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren: a Ryanair minden Budapestről induló utasa választhatja a 2B Terminálon elérhető önkiszolgáló poggyászfeladó kioszkok használatát.

A Ryanair számára dedikáltan az itt található 61-63 számú önkiszolgáló automaták állnak rendelkezésre, míg a Wizz Air járatokra továbbra is minden korábban telepített kioszknál, akár a 2A oldalon is fel lehet adni önállóan a poggyászokat. (A Wizz Air utasok továbbra is igénybe vehetik a légitársaság számára dedikált 47-49-es számú eszközöket, amelyek közvetlenül a Wizz Air által használt hagyományos check-in pultok mellett találhatóak.)

Az önkiszolgáló poggyászfeladó rendszer mindkét terminálon rendelkezésre áll több légitársaság utasai számára is. Az utasok tájékoztatására szolgáló LCD kijelzőkön piktogram jelzi, hogy mely járatok esetében érhető el ez a lehetőség.

A jelenlegi újításnak köszönhetően még többek számára válik gyorsabbá és kényelmesebbé az utazás: az önkiszolgáló poggyászfeladás immár az utasok kétharmada számára rendelkezésre áll.

Tovább az eredeti cikkre: Önkiszolgáló poggyászfeladás – már a Ryanairrel is!

Vélemény, hozzászólás?