Kategóriák
Friss hírek

Hivatalos: Szombathy Pál az Index vezérigazgatója és főszerkesztője

Hivatalos: Szombathy Pál az Index vezérigazgatója és főszerkesztője olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Hivatalosan is bejelentették az Index szerkesztőségének új vezetőségét, Szombathy Pál vezérigazgatói…

A teljes cikk itt olvasható:
Hivatalos: Szombathy Pál az Index vezérigazgatója és főszerkesztője

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla: Hivatalosan is bejelentették az Index szerkesztőségének új vezetőségét, Szombathy Pál vezérigazgatói és főszerkesztői szerepet is kapott. A tájékoztatás szerint a napokban közel 30 új munkatárs kezdi meg a munkát a lapnál.
Az Index teljes szerkesztősége azt követően mondott fel július 24-én, hogy előtte pár nappal menesztették az addigi főszerkesztőt, Dull Szabolcsot. A felmondott újságírók egy része azonnal mentességet kapott a munkvégzés alól, a többiek a felmondási idő alatt alapjáraton vitték a lapot.
Most közleményben jelentették be, hogy az újság vezetésére az igazgatóság elnöke korábban Szombathy Pál igazgatósági tagot kérte fel, aki vezérigazgató-főszerkesztőként kezdi majd meg az operatív munkát.
Sztankóczy András stratégiai igazgató-vezető szerkesztőként dolgozik majd a lapnál, Kitzinger Szonja gazdaságért-kultúráért-szórakozásért felelős főszerkesztő-helyettes lesz, míg Balogh Ákos Gergely szervezetfejlesztésért felelős főszerkesztő-helyetteskét tevékenykedik majd.
A hírigazgató Fekete-Szalóky Zoltán lesz. A tájékoztatásból az is kiderült, hogy a napokban közel harminc új munkatárs kezdi meg a szerkesztőségi munkát, újságírók mellett rovatvezetők és vezető szerkesztők is.

Tovább az eredeti cikkre: Hivatalos: Szombathy Pál az Index vezérigazgatója és főszerkesztője

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?