Kisbabát vársz? Ezt a magyar kismama appot mindenképp töltsd le!

Kisbabát vársz? Ezt a magyar kismama appot mindenképp töltsd le! olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A magyar fejlesztésű PregHello várandós mobil alkalmazást elég jól ismerik itthon…

A teljes cikk itt olvasható:
Kisbabát vársz? Ezt a magyar kismama appot mindenképp töltsd le!

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A magyar fejlesztésű PregHello várandós mobil alkalmazást elég jól ismerik itthon a kismamák. Olyannyira, hogy indulása (2020) óta idén átlépte a 150 000 letöltést és az alkalmazásboltokban szinte csak 5 csillagos értékelésekkel találkozunk. 

De miért szeretik ennyire a PregHellot a leendő anyukák? Nézzük mit tud:

Lényegében az alkalmazás arról szól, hogy a kismamák hétről hétre követhetik benne a várandósságukat és kisbabájuk fejlődését. Minden héten új információ várja az app használóját arról, hogy éppen mi történik a pocakban, mit érezhet a kismama az adott várandóssági héten, sőt az apukákról sem feledkeztek meg a fejlesztők, hozzájuk is szól a PregHello heti üzenete azért, hogy minél jobban jelen tudjanak lenni ebben a csodás időszakban. 

A heti információkon túl egy egészségügyi szakértők által lektorált Tudástár biztosít a leendő szülőknek egy alaptudást a várandósgondozás menetéről, vizsgálatokról, a testi lelki változásokról, babagondozásról.

 

Cukiság faktor 😍: a főképernyőt lapozgatva azt is meg lehet nézni, hogy éppen mekkora lehet a kis pocaklakó kezecskéje

Az általános tudnivalókon túl, van benne egy eszköztár, amelyben a következőket leljük:

  • komplett mit ehetek várandósan? lista (étteremben hasznos, kereső funkcióval)
  • várandós naptár 🗓️ (igazodik a várandós hetekhez, emlékeztető funkcióval)
  • várandóssági súlygyarapodás követő ,
  • fájásmérő  (hasznos a kórházba indulás előtt),
  • napló, ahova feltöltheted pocakfotóidat és leírhatod élményeidet (lementhető a várandósság végén pdf-ben)
  • vérnyomás napló 💗 
  • vércukor napló 🩸
  • magzatmozgás számláló 👣
  • videótár  oktató videókkal,
  • receptek ,
  • kismama fotós kereső ,
  • baba-mama kuponok 
  • kipipálható listák  

A PregHello várandós applikáció sajátossága, hogy a tartalmak minden esetben a magyarországi viszonyokat tükrözik, vagyis nem egy globális app általános információit teszi közzé, hanem például a magyarországi várandósgondozás folyamatáról, a Magyarországon elérhető vizsgálatokról, a magyarországi állami támogatásokról ír közérthetően, struktúráltan. Ráadásul ingyenesen letölthető akár androidos, akár iPhone készülékre és társa lehet a babavárás során már nemcsak a kismamáknak, de a kispapáknak is. 

A PregHello története 2017-ben kezdődött, Németh Nóra ugyanis babát várt. Információt, ami releváns, megbízható és könnyen hozzáférhető akár a várandósgondozásról, akár a lelki dolgokról, nem talált, csak hosszas kutatómunka után, mi több, egymásnak teljesen ellentmondó infók voltak ezek sokszor. Magyarán elveszve érezte magát egy olyan időszakban, amikor az embernek igazán fontos azt tudnia, mikor, milyen teendője van és szó szerint életre szóló döntéseket kell hoznia.

Innen is jött az ötlet, ha neki nehézségekbe ütközik a legfontosabb tudnivalók beszerzése is, akkor másnak is segíthet egy információtár vagy információtárs. Így született meg a PregHello ötlete, aztán maga az applikáció is, amely a babavárás első  percétől fogja a kismama és mára már a kispapa kezét is, szakértők által lektorált tudnivalókkal. Persze, ahogy egy terhesség sem mindig zökkenőmentes, azért itt is voltak nehézségek, de az nagyon sokat segít az app fejlesztésében, hogy a kismamák és leendő apukák folyamatosan küldik ötleteiket, javaslataikat a PregHello szülőanyjának, Nórinak. Nagyon sokan kommunikálnak már az Instagramon, a Facebookon, vagy a Tiktokon keresztül, hisz az alkalmazás már itt is jelen van. Ez utóbbi platformon Óvári Johanna szülésznő segítőkész és humoros kis videóit is láthatják a követők, a PregHello podcast csatornája pedig még számos várandóssággal, szüléssel, gyermekággyal kapcsolatos  témában nyújt segítő kezet és információkat.

Egy szó mint száz: ez egy olyan ingyenes mobil platform, ahol a várandós anyuka minden tudnivalót egy helyen megtalál és nem kell a neten szörföznie, vagy a szomszédtól a barátnőig kérdezgetnie mindenkit. 

A PregHello immáron megkerülhetetlen segítőtárssá nőtte ki magát a várandósság útján, igazi lelki társ a 9 hónap alatt. 

A weboldal itt található:

www.preghello.hu

Innen tölthető le ingyenesen az applikáció: 

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nordicmoose.perghello&hl=hu&gl=HU

App Store: https://apps.apple.com/hu/app/preghello/id1507950107

Huawei Gallery: https://appgallery.huawei.com/app/C106088753

App letöltési gyűjtő link (ez azt jelenti, hogy ha iOSről olvassák a cikket Appstoreba viszi az olvasót, ha Androidról, akkor a Google Playstoreba): https://onelink.to/preghello

Tovább az eredeti cikkre: Kisbabát vársz? Ezt a magyar kismama appot mindenképp töltsd le!

Vélemény, hozzászólás?