Hialuronos ráncfeltöltés a bőröd fiatalságáért

Hialuronos ráncfeltöltés a bőröd fiatalságáért olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Bár a szépségápolásban kevésbé járatosak számára elsőre a hialuronsav nem hangzik…

A teljes cikk itt olvasható:
Hialuronos ráncfeltöltés a bőröd fiatalságáért

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Bár a szépségápolásban kevésbé járatosak számára elsőre a hialuronsav nem hangzik túl bizalomgerjesztően, valójában az egyik legjobb barátod, ha puha, hibátlan és hidratált bőrt szeretnél. Mit tud ez az anyag, amiért érdemes közelebbről is megismerkedni vele, és hogyan segíthet elérni a feszesebb kontúrokat, amelyekkel éveket nyerhetsz vissza fiatalságodból?

Mi a hialuronsav szerepe az emberi szervezetben?

A bőrt három fontos összetevő tartja feszesen: a kollagén, a hialuronsav és az elasztin. Ezek a vegyületek együttesen egy szilárd hálót hoznak létre a bőrfelszín alatt, amely biztosítja a rugalmasságot. Ezek közül a hialuronsav mágnesként vonzza a nedvességet, és segít a sejteknek, hogy minél többet megtartsanak belőle.

Egyetlen gramm hialuronsav akár hat liter vizet is képes megtartani, ráadásul képes szabályozni a nedvességet a sejteken belül, sőt az ízületeinket is karbantartja, ám az életkor előrehaladtával sajnos lassan veszít az erejéből. A hialuronos ráncfeltöltés viszont segít visszatölteni a bőr alatti szövetet, így a ráncok összezsugorodnak, a bőr pedig feszesebbé, simábbá és fiatalosabbá válik szinte azonnal, miután a plasztikai sebészet rendelőjében megtörténik a nagyjából 20 perces beavatkozás.

Mit tesz a hialuron a bőröddel?

  • A bőröd kellően hidratált, szuperpuha és bársonyos érzetet kelt, és sokkal ragyogóbbnak tűnik, így búcsút inthetsz az insta-szűrőknek is.
  • A hidratált arcbőrön a ráncok enyhülnek, így a hialuronsav remek összetevő azoknak, akik bőröregedéssel küzdenek, de ragaszkodnak a fiatalos kontúrokhoz. 
  • A legújabb kutatások szerint a hialuronsav antioxidáns tulajdonságokkal is bír, így pajzsként működhet például a környezetszennyezés és más agresszorok ellen.

Hogyan működnek a hialuronos tőltőanyagok?

Ellentétben a botox injekciókkal, amelyek ellazítják a ránc alatti izmot, a hialuronos töltőanyagok feltöltik a problémás területet, amelynek eredményeként a ráncok eltűnnek, de egyben „térfogatnövelőként” is használhatók, mivel megemelik az arcot, az állat és az állkapocsvonalat, de a vékony ajkak töltésére is kiválóan alkalmazhatóak. Emellett serkenthetik a kollagéntermelést, ami frissebbnek tűnő bőrt eredményez, és megelőző céllal is alkalmazhatóak, hogy az öregedési folyamat korábbi szakaszában leküzdjék a térfogatvesztést és a finom ráncokat.

Mi történik a kezelés során?

  • A kezelést egy konzultáció előzi meg, amelynek során teljeskörű állapotfelmérésre kerül sor az igényeid és problémáid figyelembevételével.
  • Az eljárás alatti és utáni fájdalom csökkentése érdekében helyi érzéstelenítőt kapsz.
  • Az előre megbeszélt problémás területre a plasztikai sebész befecskendezi a bőrbarát töltőanyagot egy vékony tűvel. 
  • A beavatkozás 20-30 percet vesz igénybe, hatása viszont 8-14 hónapon keresztül is látható maradhat.

Hialuronos ráncfeltöltés a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban

Esztétikus, természetes hatást szeretnél? A Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont szakembergárdája magasan képzett, nagy szakmai tapasztalattal bíró, elismert plasztikai sebészekből áll, akik 100%-os elégedettségi garanciát vállalnak kezeléseikre. Ha gyönyörű, exkluzív környezetben szeretnél fiatalodni, jelentkezz ingyenes konzultációra, ahol orvosoddal megbeszélhetitek, hogy milyen megoldásokat javasol szépülésed érdekében.

Forrás: Kiemelt kép!

Tovább az eredeti cikkre: Hialuronos ráncfeltöltés a bőröd fiatalságáért

Vélemény, hozzászólás?