Hetente jönnek új filmek a Netflixre

Hetente jönnek új filmek a Netflixre olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A sorozatok mellett komoly filmes kínálattal is készül erre az évre…

A teljes cikk itt olvasható:
Hetente jönnek új filmek a Netflixre

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A sorozatok mellett komoly filmes kínálattal is készül erre az évre a Netflix, a legtöbb előfizetővel rendelkező streaming felületre minden héten érkezik majd új film a szolgáltató bejelentése szerint. Akciódús thrillerrelben tűnik fel Ryan Gosling és Chris Evans (The Gray Man), a viktoriánus világ szerelmesei pedig Millie Bobby Brown és Henry Cavill társaságában csöppenhetnek bele egy minden eddiginél fondorlatosabb rejtélybe az Enola Holmes folytatásában.

Halle Berry-ért izgulhatunk egy nagyszabású sci-fiben (The Mothership). A veterán detektíveket Daniel Craig kíséri újabb tetthelyekre (Knives Out 2), Jamie Foxx hátborzongató (Day Shift), futurisztikus (They Cloned Tyrone), egyben humoros sztorikkal érkezik, Adam Sandler pedig hozza a szokásos vidám, de néha halálosan komoly formáját (Hustle és Spaceman).

Családi produkciókkal is készül a streaming cég, a Ryan Reynolds, Jennifer Garner és Mark Ruffalo főszereplésével érkező kalandban – The Adam Project – mindenki újra gyereknek érezheti magát. Jason Momoa csodásmesevilágba kalauzolja a legkisebbeket (The Sea Beast, Slumberland), Charlize Teron és Kerry Washington pedig egy nagysikerű fantasy könysorozatot hoz el a képernyőre (The School for Good and Evil).

Idén is különös figyelmet fordítottak arra, hogy sokféle nézőpontnak adjanak teret a Netflixen: 2022-ben legalább 20, női rendező által készített film (End of the Road, Falling for Christmas és még sok más), illetve számos elsőfilmes rendező nevéhez fűződő egészestés mozi (Along for the Ride, Monkey Man, Interceptor) érkezik a Netflix kínálatába.

A Hetente jönnek új filmek a Netflixre bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Hetente jönnek új filmek a Netflixre

Vélemény, hozzászólás?