Hephaistos: KÜLTÉRI ÚJDONSÁGAINK fotókon

Hephaistos: KÜLTÉRI ÚJDONSÁGAINK fotókon olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Számos újdonsággal várja a Hephaistos azokat a vásárlókat is, akik a…

A teljes cikk itt olvasható:
Hephaistos: KÜLTÉRI ÚJDONSÁGAINK fotókon

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Számos újdonsággal várja a Hephaistos azokat a vásárlókat is, akik a közelgő tavaszi-nyári időszakot szeretnék még jobban kihasználni, és ennek jegyében még otthonosabbá tennék erkélyüket, teraszukat, kertjüket vagy nyaralójukat. A Hephaistos által forgalmazott világmárkák döntő többsége számos kültéri textilt ajánl, melyek ellenállnak a fakulásnak, a nedvesedés káros hatásainak, és melyek éppolyan stílusossá teszik külső tereinket, mint a belsőket. A kültérre ajánlott textileken kívül számos egyedi kiegészítőt: szőnyeget, díszpárnát, valamint bútorokat is választhatnak nálunk vásárlóink.

Kínálatunkból:

Designers Guild

Elsősorban kiegészítőkkel bővítette kültéri kínálatát 2022-ben a Designers Guild. A márka két korábbi, rendkívül jól kombinálható kültéri textilkollekciója mellé az idei szezonban számos új, kültéren és beltéren is egyaránt használható díszpárna és szőnyeg csatlakozott, melyek mindegyike kimondottan ellenálló mind a napsütés, mind a nedvesség és az időjárás más kellemetlen mellékhatásaival szemben.

https://www.designersguild.com/ 

Ethnicraft

Az Ethnicraft új outdoor bútorkollekciójában a természetesség játssza a főszerepet. Az étkező- és pihenőbútorok döntő többsége letisztult formavilágú, időtlen stílusú, és tömör teakfából készült. Az egyes darabok könnyen kombinálhatók egymással, a székek és pihenőbútorok pedig időjárásálló kárpittal bevont párnákkal érkeznek.

https://ethnicraft.com/

Thibaut Design

Szinte minden igényhez találhatunk megfelelő kültéri textilt a Thibaut Design széles választékában. A Landscape, Festival, Sierra és Calypso sorozatok egyaránt felsorakoztatnak egyszínű és mintás, élénk és natúr textileket, semleges és látványos darabokat, melyek segítségével még otthonosabbá és egyedivé tehető a kert vagy a terasz. 

https://www.thibautdesign.com/ 

Osbourne & Little

Extravagánsabb irányt képviselnek az Osborne & Little kültéri textíliái. Az élénk színek, ritmikus geometrikus minták, vad dzsungelek elsősorban a nagyvárosi teraszokon mutatnak jól, de megfelelő kombinációkban akár visszafogottabb összhatás is elérhető általuk.

https://www.osborneandlittle.com/

Manuel Canovas

A Manuel Canovas a franciás sikket ötvözi némi extravaganciával népszerű, nyomott szöveteiben. A kollekciók egy része outdoor textilek formájában is elérhető.

https://www.manuelcanovas.com/

Tovább az eredeti cikkre: Hephaistos: KÜLTÉRI ÚJDONSÁGAINK fotókon

Vélemény, hozzászólás?