Hazugságvizsgálóra kötötték Kulcsár Edinát

Hazugságvizsgálóra kötötték Kulcsár Edinát olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A 20 perc őszintén sorozat új évadának első adásában Kulcsár Edina…

A teljes cikk itt olvasható:
Hazugságvizsgálóra kötötték Kulcsár Edinát

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A 20 perc őszintén sorozat új évadának első adásában Kulcsár Edina arról is beszélt, még mindig Szabó-Kulcsár Edinának hívják, de lehet, hogy már nem sokáig. A Szeretlek Magyarország.hu és a Femcafe közös műsorból kiderül, hogy Kulcsár Edina önbizalmát alaposan megingatták a házassága utolsó időszakában történtek. A szépségkirálynő tükörbe sem szívesen nézett akkoriban.

Új évaddal jelentkezik a 20 perc őszintén című online televíziós műsor – a Szeretlek Magyarország és a Femcafe közös produkciója. Ismét hat magyar sztár vállalta, hogy hazugságvizsgálat alá veti magát – köztük Kulcsár Edina és Mucsi Zoltán is. A műsor háziasszonya a Femcafe főszerkesztője, Kraszkó Zita. Az első epizódban Kulcsár Edina válaszolt akár meredek kérdésekre is.

„Amikor nehezen élsz meg bizonyos dolgokat, az csorbít az önbizalmadon, és azért nekem bőven voltak ilyen jellegű időszakaim, és ezeket látom, amikor belenézek a tükörbe – mondta el Kulcsár Edina a műsorban. A Femcafe főszerkesztőjének, a műsort vezető Kraszkó Zitának Edina őszintén beszélt arról is, mennyire mélyen volt az utolsó hónapokban.

„Amikor már annyira nem tudod összekapni magad, hogy egy sötét szobában fekszel, és csak sírsz, és nem tudsz semmi másra gondolni, csak arra, hogy szegény én – ez a tipikus önsajnálat, ami egyébként nem jellemző rám, – akkor egész egyszerűen elkezdesz agyalni, és visszaforgatod az időt, hogy de miért? Ezt is megpróbáltam, azt is megpróbáltam, akkor menjünk visszább. És akkor egyszer csak jön a fény, és megvilágosodsz.”

Mára azonban sokkal jobban van, amiben sokat segít neki az a pozitív töltet, amit új párjától, a rapper GwM-től kap. A 20 perc őszintén hazugságvizsgálatán Edina nemmel válaszolt arra a kérdésre, hogy GwM-mel már tavaly ősszel elkezdődött-e a kapcsolata. A mutató nem lengett ki a válaszkor – derül ki az adásból.

Edina részletesen elmesélte, hogyan és mikor kezdődött új kapcsolata. Szóba került az is, hogy egyelőre „kétlaki életet” él, és még tart a válásuk Csutival, vagyis még mindig a Szabó-Kulcsár Edina nevet viseli. „Jelenleg az vagyok még, de lehet, hogy nem sokáig. Még én sem tudom, hogy mennyi ennek a lefolyása.”

A teljes, egy órás beszélgetést bemutató podcast adásból pedig az is megtudható, hogy most sokkal több időt tölt 2 éves kislányával és 3 és fél éves kisfiával. A testvére, anyukája, Csuti édesanyja is sokat segít neki, de így sem tud annyit dolgozni, mint korábban. „Még mindig keresem magam ebben a szituációban” – fogalmazott.

A Hazugságvizsgálóra kötötték Kulcsár Edinát bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Hazugságvizsgálóra kötötték Kulcsár Edinát

Vélemény, hozzászólás?