Hazai luxuslakásukba kalauzol a Spektrum Home sorozata

Hazai luxuslakásukba kalauzol a Spektrum Home sorozata olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Nem kisebb feladatra vállalkozott Sütő Enikő és a Spektrum Home, minthogy…

A teljes cikk itt olvasható:
Hazai luxuslakásukba kalauzol a Spektrum Home sorozata

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Nem kisebb feladatra vállalkozott Sütő Enikő és a Spektrum Home, minthogy ismét bemutasson néhányat hazánk legexkluzívabb ingatlanjaiból. A Luxusra tervezve olyan hazai lakásokat, házakat és prémium kategóriás villákat mutat be, amelyek minden centiméterén érződik a harmónia, kifinomultság és az elegancia.

A luxus fogalma nem feltétlen pénzkérdés, elősorban inkább a harmónia, a letisztultság és az elegancia megtestesítése; egyfajta inspiráció és útikalauz a saját otthonunk ízléses berendezésére. A Spektrum Home kínálatában, a Luxusra tervezve legfrissebb, harmadik évadában Sütő Enikő kalauzolja a nézőket szemet gyönyörködtető ingatlanokban: nem csupán prémium villák, de elegáns, modern vagy épp klasszikus stílusú lakások és házak szerepelnek a sorban. Enikőhöz az új évadban Csap Viktor szakértő, belsőépítész csatlakozik, aki szakmai szemmel értékeli a látottakat, és saját tapasztalatból származó ötleteit is megosztja a nézőkkel.

A profi belsőépítészek és elismert enteriőrtervezők által megálmodott terek között olyan vidéki és budapesti ingatlanok kapnak helyet, amelyek valamilyen szempontból különlegesnek számítanak. llyen például az a remeteszőlősi közel 360 nm-es zöldövezeti, 180 fokos panorámás gyönyörű családi ház, ahol a minőségi anyagok, tágas terek és kiegyesúlyozott belsőépítészeti megoldások időtlen eleganciát kölcsönöznek a helyiségeknek. Az épület – melynek minden terében jellemző a kifinomult anyagválasztás – rengeteg üvegfelülettel rendelkezik, így a tulajdonosok az év minden napján egészen közelről követhetik nyomon az évszakok és így a természet változását.

Több belvárosi ingatlan is helyet kapott a műsorban, így az a budapesti 5. kerületi, nagy alapterületű – 156 nm-es – lakás is, mely minden szegletében az igazi fényűzést képviseli. A kiváló minőségű anyagokkal kialakított otthon rendkívül jó elrendezésű; a hatalmas, 60nm-es amerikai konyhás nappali mellett 3 hálószoba és 3 fürdőszoba is helyet kapott. A lakásban igen ritka, egyedi megoldásként rejtett szauna fokozza a fürdőélményt.

A Luxusra tervezve mindemellett számtalan olyan inspiráló, harmóniát sugárzó megoldást mutat be, amelyek hasznosak lehetnek egy családi házban vagy nyaralóban, de akár egy kisebb lakásban is. Az új széria mellett a Spektrum Home-on mindenki megtalálja a számítását, aki szereti a kreatív ötleteket és a lakberendezést, és szeret saját kezűleg alakítani környezetén, legyen szó akár otthonról vagy kertről.

Luxusra tervezve premier: május 14-én 20:30-kor a Spektrum Home-on.

A Hazai luxuslakásukba kalauzol a Spektrum Home sorozata bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Hazai luxuslakásukba kalauzol a Spektrum Home sorozata

Vélemény, hozzászólás?