Három nap, öt premier: ezekkel találkozhatsz a TV2-n! (x)

Három nap, öt premier: ezekkel találkozhatsz a TV2-n! (x) olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Izgalom és újdonságok minden mennyiségben és formában! A TV2 április 9-10-11-én…

A teljes cikk itt olvasható:
Három nap, öt premier: ezekkel találkozhatsz a TV2-n! (x)

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Izgalom és újdonságok minden mennyiségben és formában! A TV2 április 9-10-11-én mindenből a legjobbat kínálja a nézőknek. Érkezik a Neked énekelek jótékonysági gálaestje, az Exatlon Hungary All Star döntője, a TV2 új sorozata, a Pepe, valamint a Szerencsekerék és a Doktor Balaton folytatása is – csak győzzünk válogatni! (x)

Április 9-én ismét jelentkezik a TV2-n a CSR Hungary-díjas Neked énekelek. A jótékonysági műsor harmadik alkalommal kerül képernyőre és idén az Ukrajnából menekülőknek gyűjt pénzadományokat. A gálaműsor adásideje alatt a 1357-es Nemzeti adományvonal hívásával a nézők is támogathatják a Híd Kárpátaljáért programot. Az est folyamán olyan népszerű művészek adják majd elő dalaikat, mint Bereczki Zoltán, Charlie, Dallos Bogi, Ember Márk és Törőcsik Franciska, Keresztes Ildikó, Kökény Attila, Curtis és Nika, Oláh Ibolya, Pápai Joci, Tóth Gabi, Szekeres Adrien és Vavra Bence, Szikora Róbert, Wolf Kati, Király Linda és Király Viktor, Vastag Csaba és Vastag Tamás, Kowalsky meg a Vega és az Ismerős arcok.

Neked énekelek április 9-én, vasárnap 19:30-kor, élőben a TV2 műsorán!

Április 10-én kiderül, kik lesznek az Exatlon Hungary All Star évadának győztesei! A legjobb női és legjobb férfi versenyző április 10-én, vasárnap este emeli majd magasba a TV2 népszerű sport-realityjének kupáját. Az egyéni küzdelmek végén április 8-án, pénteken 20:00-kor kerül képernyőre az Exatlon Hungary All Star elődöntője, április 10-én, vasárnap 18:55-kor pedig jön a dupla döntő, ahol kiderül, melyik lány és fiú zsebeli be a 15-15 millió forintos fődíjat, és mondhatja el magáról, hogy ő az Exatlon eddigi történetének legjobbja!

Exatlon Hungary All Star dupla döntő április 10-én, vasárnap 18:55-kor a TV2-n!

Április 10-én dupla résszel indul a TV2 új vígjátéksorozata, a Pepe. A dunaszéphelyi pecsenyéző morcos, de csupaszív tulajdonosa, Pepe és az éttermet a csődtől megmenteni szándékozó sztárséf, Kollár Gábor tökéletes ellentétei egymásnak, így kettejük kényszerszülte együttműködése megannyi humor és konfliktus forrása. A címszerepben Mucsi Zoltánt láthatják a nézők, Gábort Simon Kornél alakítja, a főbb szerepeket pedig Básti Juli, Kovács Lehel, Kovács Panka, Martinovics Dorina, Medveczky Balázs, Kálloy Molnár Péter, Fenyő Iván és Vándor Éva játsszák.

A Pepe első két részét április 10-én, vasárnap 20:30-tól láthatják a TV2 nézői!

Még több humorral és drámai pillanattal folytatódik a Szerencsekerék április 11-én. A TV2 népszerű vetélkedője megújult formában tavaly tért vissza a képernyőre Kasza Tibor vezetésével, és egyből a nézők szívébe lopta magát. A Szerencsekerékben továbbra is minden adásban két civil versenyző mellett egy-egy sztár is próbára teszi a tudását és a szerencséjét. Az első hét sztárvendégei: Bódi Margó, Krausz Gábor, Jakupcsek Gabriella, Fresh Andi és Demcsák Zsuzsa. Hamarosan pedig az is kiderül, sikerül-e valakinek milliós nyereményt hazavinnie!

Szerencsekerék vadonatúj részekkel április 11-től jön, minden hétköznap 20:00-tól a TV2-n!

Új részek, új szereplők, még több Balaton, humor és szerelem: április 11-től folytatódik a Doktor Balaton a TV2-n! A balatonmeggyesiek ismét felkavarják az állóvizet, izgalmakból most sem lesz hiány. Duska bácsi és Cili néni, Doktor Balaton, Leó, Dr. Sipeki, Zsóka, Csicsó vagy éppen Ágika… Csak néhány név a kedvenc karakterek közül, akiket a TV2 napi sorozatának nézői már jól ismernek. Hozzájuk csatlakozik többek között Szabó Erika, Szulák Andrea, Faragó András, Ember Márk, Krisztik Csaba, Tóth Eszter, Kovács Panka, Kovács Lehel, Mohácsi Norbert és Növényi Norbert is.

Doktor Balaton április 11-től, hétköznap esténként 21:25-től, a Szerencsekerék után vadonatúj részekkel a TV2-n! (x)

 

A Három nap, öt premier: ezekkel találkozhatsz a TV2-n! (x) bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Három nap, öt premier: ezekkel találkozhatsz a TV2-n! (x)

Vélemény, hozzászólás?