Három közvetlenül elérhető célállomás Budapestről Szaúd-Arábiába

Három közvetlenül elérhető célállomás Budapestről Szaúd-Arábiába olvasható a azutazo.hu weboldalán.

A Wizz Air a Szaúd-Arábiában 2022-ben megkezdett hálózatbővítéséhez kötődően 2023 elejétől…

A teljes cikk itt olvasható:
Három közvetlenül elérhető célállomás Budapestről Szaúd-Arábiába

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

A Wizz Air a Szaúd-Arábiában 2022-ben megkezdett hálózatbővítéséhez kötődően 2023 elejétől három új célállomásra indít járatot Budapestről Szaúd-Arábiába.

A turizmus felé egyre inkább nyitó Szaúd-Arábiába, elsőként a több százéves múltú fővárosba, Rijádba repülnek a Wizzair gépei, amelyek 2023. január 9-étől közlekednek hétfőn és pénteken. Ezt követi a Vörös-tenger partvidékén fekvő dzsiddai járatnyitás 2023. január 10-től a Budapestről keddenként és szombatonként repülő gépekkel. A harmadik célállomás, a Perzsa-öbölnél fekvő Dammám 2023. április 20-tól lesz elérhető a Budapestről csütörtökönként és vasárnaponként felszálló járatokkal.

Szaúd-Arábia 2019. szeptember 27-én nyitotta meg a kapuit a turizmus előtt, lehetővé téve a turista célú vízumkérelmezést több mint 50 ország, köztük magyar állampolgárok számára is. A Covid-19 korlátozások enyhítése és a PCR-tesztre vonatkozó követelmények eltörlése a beoltott utazók számára teljesen egyszerűvé tette az utazást és a belépést, amelynek kapcsán a Konzuli Szolgálat oldalán lehet bővebb tájékoztatást kapni. Fontos tudni, hogy Szaúd-Arábiába csak olyan vízummal lehet belépni, amely még legalább három hónapig érvényes.

Tovább az eredeti cikkre: Három közvetlenül elérhető célállomás Budapestről Szaúd-Arábiába

Vélemény, hozzászólás?