Hamarosan visszatér a Szerencsekerék és Doktor Balaton

Hamarosan visszatér a Szerencsekerék és Doktor Balaton olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Április 11-én több TV2-es műsor is visszatér a képernyőre, folytatódik a…

A teljes cikk itt olvasható:
Hamarosan visszatér a Szerencsekerék és Doktor Balaton

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Április 11-én több TV2-es műsor is visszatér a képernyőre, folytatódik a Szerencsekerék Kasza Tiborra, illetve érkezik a Doktor Balaton új évada.

Még több humorral és drámai pillanatokkal folytatódik a Szerencsekerék április 11-én. A TV2 népszerű vetélkedője megújult formában tavaly tért vissza a képernyőre Kasza Tibor vezetésével.

A Szerencsekerékben továbbra is minden adásban két civil versenyző mellett egy-egy sztár is próbára teszi a tudását, na meg szerencséjét. Többek között olyan hírességek pörgetik meg a kereket, mint Jakupcsek Gabriella, Ördög Nóra, Erdélyi Mónika, Bódi Margó, Krausz Gábor, Stohl András vagy Curtis. A Szerencsekerék háziasszonya ezúttal is Sydney van den Bosch lesz.

Szintén április 11-től folytatódik a Doktor Balaton a TV2-n. A képzeletbeli Balaton melletti településen, Balatonmeggyesen játszódó sorozat fejlesztője és gyártója most is a ContentLab&Factory, amely számos magyar sikersorozatot jegyez.

„A Doktor Balaton soron következő részeiben nagyon sok új karakter érkezik a meggyesiek életébe. Olyan szereplők, akiknek az életre hívásában a nézőknek is nagy szerepe van. Sok ötletet kaptunk a korábbi epizódok után azzal kapcsolatban, hogy merre kanyarodjon Ágika útja vagy, hogy kinek a képében találja meg a szerelem Andrást. Egyelőre annyit árulhatok el, hogy nevetésben és fordulatokban most sem lesz hiány. A régről ismert nagy kedvencek mellé, pedig olyan kiváló színészek csatlakoznak, mint például Szabó Erika, Szulák Andrea, Faragó András, Ember Márk, Krisztik Csaba, Tóth Eszter, Kovács Panka, Kovács Lehel, Mohácsi Norbert vagy Növényi Norbert” – árulta el Diószegi Judit, a Doktor Balaton vezető producere, kreatív vezetője.

A Hamarosan visszatér a Szerencsekerék és Doktor Balaton bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Hamarosan visszatér a Szerencsekerék és Doktor Balaton

Vélemény, hozzászólás?