Csoportos leépítés a Life TV-nél, Vaszily tanácsadója lesz Hajdú Péter

Csoportos leépítés a Life TV-nél, Vaszily tanácsadója lesz Hajdú Péter olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Csoportos leépítést hajtanak végre a Life TV-t és az Ozone TV-t…

A teljes cikk itt olvasható:
Csoportos leépítés a Life TV-nél, Vaszily tanácsadója lesz Hajdú Péter

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Csoportos leépítést hajtanak végre a Life TV-t és az Ozone TV-t működtető Media Vivantis Zrt.-nél a Blikk információi szerint, a lap beszámolójára reagálva a társaság közleményt adott ki, amelyben megerősítették a létszámcsökkentés tényét. A médiacég több sztártól is elköszön, az vállalatot eddig vezető Hajdú Péter pedig Vaszily Miklós, a TV2 Csoport elnökének tanácsadója lesz. Ezzel egyidőben Szabó Péter korábbi terjesztési igazgató veszi át a Life TV-t és Ozone TV-t üzemeltető vállalat vezetését operatív vezetőként.

A blikk.hu-n olvasható beszámoló szerint egy ideje már lehetett arról hallani, hogy az egyre növekvő nézettség ellenére is bizonytalan a csatorna jövője. Több opció is felmerült a folytatással kapcsolatban, köztük az is, hogy bekerülnek a TV2 csoportba, végül azonban ezt a megoldást elvetették, helyette nagyságrendileg kisebb büdzsével, saját gyártású műsorok, show-k nélkül készülő hagyományos kábelcsatornaként működnek tovább. A Blikk információi szerint ez a gyakorlatban többek között azt jelenti, hogy megszűnik a reggeli műsor, az Ébredj velünk!, amelyet Ábel Anita, Holdampf Linda, Csonka András és Bereczki Zoltán vezetett.

Emellett lekerül a képernyőről a Hajdú Péter nevével fémjelzett Összezárva és Frizbi is, ahogyan nem láthatjuk tovább az Ábel Anita műsorvezetésével készült Activityt, és az olyan sztárok, mint Győzike, Cooky, Zámbó Krisztián mindennapjait bemutató Van életünk című realityt sem.

A Blikk összeállítása szerint valamennyi produkcióból már csak ismétléseket sugároznak majd, nem készülnek új epizódok. A lap úgy tudja, hogy Hajdú Péter vezérigazgatói megbízatása is véget ér.

A csoportos létszámleépítésről és a műsorok megszűnésről szóló információkat a Blikk kérdésére Vaszily Miklós tulajdonos megerősítette.

A Blikk beszámolóját követően ma délelőtt közleményt adtak ki a Media Vivantis-nál zajló változásokról.

Hajdú Péter távozását követően a Media Vivantis Zrt. jelentősen átalakítja működését. Ebben azt írták, hogy a kedvezőtlen gazdasági környezet miatt csökkenti munkavállalóinak számát a cég, valamint a korábbihoz képest jóval alacsonyabb programinvesztícióval alakítja ki a portfoliójába tartozó csatornák műsorstruktúráját.

A LifeTV 2009. szeptember 28-án indult, kezdetben csakis életmód témájú műsorokkal. Jelenlegi nevét 2017. május 1-jén vette fel, majd 2019. októberében arculatot és logót váltott. Az elmúlt két évben Hajdú Péter vezérigazgatóként irányította a tévét, miközben számos műsor arcaként is szerepelt a képernyőn: így az ő nevéhez fűződik a legtöbb nézőt vonzó két show is. A Life TV-vel két év alatt 400 százalékos növekedést produkált, azaz megnégyszerezte a csatorna piaci részesedését.

A Csoportos leépítés a Life TV-nél, Vaszily tanácsadója lesz Hajdú Péter bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Csoportos leépítés a Life TV-nél, Vaszily tanácsadója lesz Hajdú Péter

Vélemény, hozzászólás?