Kihirdették a Televíziós Újságírók Díja győzteseit

Kihirdették a Televíziós Újságírók Díja győzteseit olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Tizenhárom kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán március 23-án…

A teljes cikk itt olvasható:
Kihirdették a Televíziós Újságírók Díja győzteseit

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Tizenhárom kategóriában hirdettek győztest a Televíziós Újságírók Díja gálán március 23-án este a Budapest Music Centerben. A legjobb női műsorvezető Ördög Nóra lett, Till Attila kapta a legjobb férfi műsorvezetőnek járó elismerést, Puskás Petit a zsűritag kategóriában díjazták, Molnár Piroska és Csuja Imre a legjobb színésznő, illetve színész díját vehette át.

Kilencedik alkalommal értékelték a szakújságírók a tavalyi év legkiemelkedőbb televíziós teljesítményeit és személyiségeit. Az RTL Magyarország 6, a TV2 Csoport 5, a AMC 1, az ATV 1 elismeréssel tért haza az idei Televíziós Újságírók Díja gáláról, amelyre a vezető hazai televíziós csatornák szakemberei és sztárjai, valamint a sajtó képviselői kaptak meghívást.

A Budapest Music Centerben rendezett esemény több mint 200 vendég részvételével, kiemelkedően magas sajtóérdeklődés mellett zajlott, a díjátadó házigazdája Gundel Takács Gábor volt. A gála egyszerre, egyidőben, élőben volt látható a két nagy kereskedelmi televíziótársaság, a TV2 Csoport és az RTL Magyarország online felületein, a TV2 Play és az RTL.hu-n platformokon.

A Televíziós Újságírók Díja gálaestjén tizenkét kategóriában hirdettek nyertest. A 24.hu, a Hír7, az Index, a Kreatív, a Marketing&Media, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a TVR-hét szakújságíróiból álló grémium díjazta a legjobb nagyszabású showműsort, a legjobb vetélkedőt, a legjobb realityt, a legjobb gasztrorealityt, a legjobb sportrealityt, a legjobb talkshowt, a legjobb heti sorozatot, a legjobb napi sorozatot, a legjobb zsűritagot, a legjobb női műsorvezetőt, a legjobb férfi műsorvezetőt, a legjobb színésznőt, valamint a legjobb színészt. A díjakat az elismerést alapító szakmédiumok munkatársai adták át.

2022-ben a Televíziós Újságírók Díját a következő televíziós produkciók, illetve személyiségek kapták:

Legjobb nagyszabású showműsor: Sztárban sztár leszek!
Legjobb vetélkedő: A Géniusz
Legjobb reality: Cápák között
Legjobb gasztroreality: Séfek séfe
Legjobb sportreality: Exatlon Hungary
Legjobb talkshow: DTK: Elviszlek magammal
Legjobb zsűritag: Puskás Peti
Legjobb női műsorvezető: Ördög Nóra
Legjobb férfi műsorvezető: Till Attila
Legjobb heti sorozat: Apatigris
Legjobb napi sorozat: Keresztanyu
Legjobb színésznő: Molnár Piroska
Legjobb színész: Csuja Imre

 

Fotókredit: Televíziós Újságírók Díja

Tovább az eredeti cikkre: Kihirdették a Televíziós Újságírók Díja győzteseit

Vélemény, hozzászólás?