Fuss a menekültekért – Tennél valamit a menekültekért?

Fuss a menekültekért – Tennél valamit a menekültekért? olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Gyakran edzel, vagy a jó időben kedvet kaptál, hogy kipróbáld magad…

A teljes cikk itt olvasható:
Fuss a menekültekért – Tennél valamit a menekültekért?

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Gyakran edzel, vagy a jó időben kedvet kaptál, hogy kipróbáld magad a pályán? Most összekapcsolhatod a kettőt: futócipőt húzva segíthetsz!

Féltávhoz érkezett a Runner’s World akciója: április 2-ig még bárki csatlakozhat egy maratoni távval, vagy akár csak egy laza kocogással. A világ vezető futómagazinjának jótékonysági futásához mindenki a saját időbeosztása és fittsége szerint kapcsolódhat. A menetrend egyszerű: a rövid online nevezés után a támogató felajánl egy tetszőleges nagyságú adományt a Budapest Bike Maffia menekülteket segítő munkája számára, majd április 2-ig lefutja az általa választott távot. A szerkesztőség arra kér mindenkit, aki a békéért és az áldozatokért fut, hogy ossza meg az élményt az Instagramon, betaggelve a @RUNNERSWORLD_HU-t és az #RWFORPEACE hashtaget használva. A közösségi média segít abban, hogy még többen csatlakozzanak a megmozduláshoz és így több adomány gyűljön össze.

A sportolás befejezése után nincs más feladat, mint bezsebelni a Runner’s World magazint kiadó Media Group Hungary ajándékát, a résztvevők egy szabadon választható digitális kiadványt kapnak elismerésül.

„A futótársadalmat is sokkolta az, ami ártatlan emberekkel történik. A szerkesztőségben rögtön gondolkodni kezdtünk, hogy miként segíthetnénk és arra jutottunk, hogy azzal, amihez a legjobban értünk: a futással. A sport közösségeket épít, csökkenti a feszültséget és embereket mozgat meg a szó minden értelmében” – mondta Birta Brigitta, a Runner’s World főszerkesztője. „Szeretnénk kihasználni a futókban rejlő hihetetlen energiát és segítőkészséget. A Budapest Bike Maffia a háború első perceitől bizonyítja, hogy milyen hasznos munkát végez a menekültek érdekében, így az ő tevékenységüket támogatjuk” – tette hozzá a főszerkesztő.

A Runner’s World Jótékonysági futására itt lehet jelentkezni: Runner’s World Jótékonysági Futás – csatlakozz virtuálisan és támogass egy jó ügyet! runnersworld.hu

 

Tovább az eredeti cikkre: Fuss a menekültekért – Tennél valamit a menekültekért?

Vélemény, hozzászólás?