FOREO ISSA mini 3: megérkezett a vadonatúj, ultra-higiénikus, 4-az-1-ben szónikus fogkefe

FOREO ISSA mini 3: megérkezett a vadonatúj, ultra-higiénikus, 4-az-1-ben szónikus fogkefe olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Kimagaslóan nagy teljesítmény, intelligens technológia, orvosi szilikon, akár 265 fogmosás egyetlen…

A teljes cikk itt olvasható:
FOREO ISSA mini 3: megérkezett a vadonatúj, ultra-higiénikus, 4-az-1-ben szónikus fogkefe

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Kimagaslóan nagy teljesítmény, intelligens technológia, orvosi szilikon, akár 265 fogmosás egyetlen töltéssel és micsoda dizájn…abszolút must-have! Az új FOREO ISSA mini 3 szónikus fogkefe új szintre emeli a szájhigiéniát: a fogak, az íny, a szájüreg és a nyelv teljes körű tisztításával gondoskodik a gyönyörű és egészséges mosolyról.

Egészséges és csillogó mosolyra vágysz, de közben a megoldás legyen praktikus, gyors és igazán menő is?! Végre megérkezett Magyarországra a FOREO ISSA mini 3, a beauty-tech márka vadonatúj, ultra higiénikus, 4-az-1-ben szónikus fogkeféje, amely mostantól 360 fokban gondoskodik a fogak szépségéről és a jó közérzetről. Üdv a szájhigiénia új világában!

A forradalmian új, szabadalmaztatott technológiának köszönhetően egyetlen USB-töltéssel akár 265 alkalommal is fogat moshatsz, mégsem merül le. Az ISSA mini 3 gyengéd, ugyanakkor hatékony T-Sonic pulzálással és innovatív, baktériumoknak ellenálló hibrid szilikonfejjel kombinálja a hatékony és egyszerű használatot. Hogyan? Úgy, hogy 360 fokban tisztítja a szájüreget, a fogakat, az ínyt és a nyelvet!

Az ISSA mini 3 ergonomikus svéd dizájnnal büszkélkedhet, amelyet úgy terveztek, hogy kövesse a szájüreg formáját. A szónikus fogkefe több színben, cserélhető fejekkel érkezik: Summery Sky, Mango Tango és Wild Strawberry színekből választhatunk. A fogmosás még soha nem volt ilyen egyszerű, élvezetes és menő!

A hab a tortán? Az innovatív, világító smiley, amely mosolyog a 2 perces fogmosási rutin befejezésével, de azt is jelzi, ha több mint 12 órája nem mostál fogat!

Miben különbözik a FOREO ISSA mini 3 szónikus fogkefe a hagyományos elektromos fogkeféktől?

Teljes szájhigiénia a fogak, az íny, az szájüreg és a nyelv számára

Az ISSA mini 3-at innovatív hibrid kefefejjel tervezték, amely hatékonyan végzi el a fogtisztítást és a gyengéd ínymasszázst. A kefefej hátoldala nyelv- és szájüreg tisztításra alkalmas; e négy terület kezelésével a szilikonos fogkefe 30%-kal több lepedéket képes eltávolítani és 140%-al javítja a szájhigiéniát. 

Gyengéd és hatékony pulzálás

 A gyengéd és hatékony T-Sonic pulzálással az ISSA mini 3 a piacon elérhető legoptimálisabb fogmosási élményt kínálja a nap első és utolsó 2 percében, igazi kényeztetésként, melynek eredménye a tiszta fogak és egy gyönyörű mosoly!

Természetes érzet, az elektromos hibrid kefefejnek köszönhetően 

A piacon kapható más elektromos fogkefével ellentétben az ISSA mini 3 nem igényli a fogmosási szokások megváltoztatását, csupán jobbá, egészségesebbé és hatékonyabbá teszi azt, így erőfeszítések nélkül élvezheted az elektromos fogkefe minden előnyét.

Okos svéd design

 A kialakítás 100%-ban vízálló, BPA-tól és ftalátoktól mentes az egészség és a biztonság érdekében; USB porton újratölthető, utazó zárral és tokkal érkezik a utazás megkönnyítése érdekében, és akár 265 használatot bír egy feltöltéssel. A kefefej akár 6 hónapig is használható, a maximális kényelem érdekében – nagyszerű befektetés a szájápolásba. Ráadásul egy smiley formájában ragyogó mosoly nézz majd vissza rád, ha minden alkalommal elvégzed a 2 perces fogmosási rutint, és 12 óra elteltével megismétled azt.

Az ISSA mini 3 FOREO ISSA mini hibrid kefefejjel van felszerelve, amely a következő főbb jellemzőkkel büszkélkedhet:

  • Extra tartós anyagok, 6 hónapig használható, a fogíny maximális védelme érdekében.
  • Ergonomikus kialakítás, amely biztosítja, hogy a száj minden zugát elérje, és egyszerre tisztítsa meg fogaidat és ínyedet.
  • Orvosi minőségű szilikon és PBT sörték megbízható hibrid kombinációja – hatékony a lepedékkel szemben, ugyanakkor gyengéd az ínyhez.
  • Ergonomikus barázdák a hátoldalon a nyelv és a szájüreg belsejének hatékony és gyengéd tisztításához.
  • Cserélhető feje a változatosságért!

Az ISSA mini 3-mal jó kezekben vagy! Nincs más dolgod, mint élvezni a valaha volt legteljesebb szájhigiéniát és a legfrissebb, legegészségesebb és legkáprázatosabb mosolyt!

A FOREO ISSA mini 3 szónikus, szilikonos fogkefe már elérhető itthon is, keresd a Notino webshopjában!

Tovább az eredeti cikkre: FOREO ISSA mini 3: megérkezett a vadonatúj, ultra-higiénikus, 4-az-1-ben szónikus fogkefe

Vélemény, hozzászólás?