Újabb finomsággal rukkolt elő a Medve sajt 

Újabb finomsággal rukkolt elő a Medve sajt  olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Sajt snack 100% természetes összetevőkből, már a boltok polcain Idén tavasszal…

A teljes cikk itt olvasható:
Újabb finomsággal rukkolt elő a Medve sajt 

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Sajt snack 100% természetes összetevőkből, már a boltok polcain

Idén tavasszal új finomsággal jelentkezik a magyar családok egyik kedvenc sajtmárkája, a Medve. A vidám és játékos sajtfalatok már egyre több hazai üzlet polcain találhatók meg.

A 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó, fehérjével és A-vitaminnal teli Sajti Pajtik Tekergő egészséges energiaforrást jelent az eseménydús iskolai délelőttökre. Két tekercs elfogyasztása egy pohár tejnek megfelelő kalciumot biztosít a kicsik számára. Játékos formájával kimondottan a gyereknek kedvez, biztos, hogy kicsik és nagyok egyaránt imádni fogják!

Az ínycsiklandó sajttekercsek külön-külön is be vannak csomagolva, így egyszerűen és higiénikusan kiporciózhatók az uzsonnásdobozokba. Nem kell tovább törnünk a fejünket, ha gyors és egyszerű tízórait vagy egészséges snack alternatívát keresünk gyermekeink számára! A Sajti Pajtik Tekergő kiváló minőségének köszönhetően hamar a család kedvence lesz, játékos tekercs formájával pedig vidámságot visz az iskolai szünetekbe is!

A Sajti Pajtik Tekergő külső csomagolása 100%-ban papírból készül, szelektíven gyűjthető és újrahasznosítható

“A Sajti Pajtik a Medve márka új, gyerekeknek kialakított termékcsaládja. Az első pajti, akit bemutatunk Tekergő, aki játékos, tekercses formájának köszönhetően gyorsan a gyerekek hű társa lesz a mindennapi játékban és tanulásban. 

Mivel tudjuk, hogy a gyerekeknek a nap során folyamatosan szükségük van az energiapótlásra annak érdekében, hogy szabadon fedezhessék fel a világot, nagyon fontosnak tartjuk, hogy tápláló és természetes snack alternatívák legyenek a szülők kezében. A Tekergő egy 100%-ban természetes összetevőkből készült, tápláló megoldás, ha gyors harapnivalóra van szükség, amit a gyerekek is imádni fognak.” – hangsúlyozta Berek-Giczi Csenge Senior Brand Manager. 

Kiszerelés: egy csomagban 6 darab, egyenként csomagolt Medve Sajti Pajtik Tekergő található

Bevezetés hónapja: 2022. március

Bevezetési támogatások: online média támogatás, instore marketing

Tovább az eredeti cikkre: Újabb finomsággal rukkolt elő a Medve sajt 

Vélemény, hozzászólás?