Új török sorozat érkezik a TV2-re

Új török sorozat érkezik a TV2-re olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Február 4-én új, premier sorozat indul a TV2 műsorán: a Fazilet…

A teljes cikk itt olvasható:
Új török sorozat érkezik a TV2-re

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Február 4-én új, premier sorozat indul a TV2 műsorán: a Fazilet asszony és lányai című török széria egy törtető özvegy és családjának története.

Lányai, Hazan és Ece bár ellentétei egymásnak, egyvalamiben hasonlóak: mindketten nehezen jönnek ki pénzéhes anyjukkal. Fazilet, Ece modell-karrierjével szeretne pénzt keresni, az álma az, hogy a lánya híres legyen. Másik gyereke, a sportedző Hazan munka közben összefut a jóképű, elkényeztetett és gazdag Sinan Egemennel, akin rögtön megakad a szeme. Anyja – természetesen érdekeitől vezérelve – egyből támogatja a kezdődő románcot.

A sorozat főszereplői: Fazilet szerepében Nazan Kesal (Fazilet Camkiran) a Remények földjéből ismert színésznő, a lányait Deniz Baysal (Hazan Camkiran) és Afra Saracoglu (Ece Camkiran) alakítják, továbbá Caglar Ertugrul (Yagiz Egemen), akit már a Szerelem csapdájában című sorozatból is ismerhetnek a nézők, valamint Alp Nevruz (Sinan Egemen).

Törökországban 2017-ben mutatták be a sorozatot nagy sikerrel, ami 2018-ban Arany Pálma-jelölést is kapott a Legjobb drámai TV sorozat kategóriában, valamint négy díjat bezsebelt a Turkish Youth Awards-on.

A Új török sorozat érkezik a TV2-re bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új török sorozat érkezik a TV2-re

Vélemény, hozzászólás?