Felszállt a Wizz Air első isztambuli járata Debrecenből

Felszállt a Wizz Air első isztambuli járata Debrecenből olvasható a azutazo.hu weboldalán.

Elindított első járatát Debrecenből Törökország kulturális és gazdasági életének központjába a…

A teljes cikk itt olvasható:
Felszállt a Wizz Air első isztambuli járata Debrecenből

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

Elindított első járatát Debrecenből Törökország kulturális és gazdasági életének központjába a Wizz Air. Isztambul a második törökországi város, amely már Debrecenből is közvetlenül elérhető Antalya után.

Törökország gazdasági, kulturális és művészeti központja számos izgalmas látnivalót és nevezetességet rejt. A múltidéző mecsetek, paloták és bazárok, a modern metropolisz vibráló egyvelegével társítva teszik felejthetetlenné az utazást. A két kontinensen átívelő Isztambul a kelet és a nyugat különleges ötvözete. Kulturális sokszínűsége, páratlan hangulata és káprázatos építészete egyedülálló bájt kölcsönöz a városnak.

„Ismét egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk a repülőtér életében, hisz egy olyan járat indulását köszönthetjük, mely teljesen új desztinációként jelenik meg a kínálatában. Bizakodók vagyunk az Isztambul járat sikerességét illetően, hisz már az első járat is közel 90%-os töltöttséggel indul. Elkötelezettek vagyunk annak érdekében, hogy a jövőben még több, olyan járat elérését tegyük lehetővé, mely Debrecen város és a térség utazási igényeinek kiszolgálását célozza” – mondta Király Tamás, a Debrecen International Airport Kft. ügyvezetője.

„Igazán népszerűek törökországi útvonalaink, ezért is örömteli, hogy újabb közvetlen járatot indíthatunk Isztambulba, ezúttal már Debrecenből. Az új járatunkkal együtt már négy különböző útvonalon repülünk Magyarországról Törökországba, amely jelzi elkötelezettségünket a két ország gazdasági és turisztikai kapcsolatának erősítése mellett. Várjuk, hogy minél több utasunkat köszönthessünk Debrecen és Isztambul között repülő járatainkon” – mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

Tovább az eredeti cikkre: Felszállt a Wizz Air első isztambuli járata Debrecenből

Vélemény, hozzászólás?