Itthon is elrajtolt az HBO Max

Itthon is elrajtolt az HBO Max olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Mostantól Magyarországon is elérhető az HBO Max, amely streamingszolgáltatóként az HBO,…

A teljes cikk itt olvasható:
Itthon is elrajtolt az HBO Max

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Mostantól Magyarországon is elérhető az HBO Max, amely streamingszolgáltatóként az HBO, a Warner Bros., DC, a Cartoon Network, a Max Originals és mások tartalmainak ad otthont. A platform az HBO GO szolgáltatását váltja le.

Az HBO Max platformon öt hub, azaz tartalomközpont található. Az HBO Original továbbra is olyan díjnyertes műsorokat szállít majd, mint a Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia felemelkedése, Az aranykor vagy az Eufória. A platformon kultikus klasszikus sorozatok is elérhetők lesznek, mint például az Utódlás, a Trónok harca vagy az Easttowni rejtélyek.

A Max Original sorozatok között olyan címek találhatók meg, mint a Tizenegyes állomás (Station Eleven), az Egyetemista lányok szexuális élete (The Sex Lives of College Girls), a Hacks – A pénz beszél, A lány a múltból (The Girl Before), a Szerelemre tervezve (Made for Love), az És egyszer csak… és A farkas gyermekei.

A DC hubja a a szuperhősfilmek és -sorozatok széles választékát kínálja majd. A kritika által méltatott Harley Quinn animációs sorozat exkluzív premierként érkezik az HBO Maxre. Új sorozatok is elérhetők lesznek, például a Superman és Lois, a Stargirl, a Doom Patrol és népszerű kasszasikerek is, köztük Az Igazság Ligája, az Aquaman, a Wonder Woman, a Joker, a Batman (1989), a Batman visszatér (1992), vagy éppen animációs filmek, mint például a Batman: A sötét lovag visszatér 1–2. rész és a Batman: Hush.

A Cartoon Network válogatásában gyerekeknek szóló animációkat lehet nézni, többek között a Gumball csodálatos világa, a Scooby Doo és a Tini titánok, harcra fel című rajzfilmeket.

A Warner Bros. hubjában olyan elismert filmeknek ad otthont az HBO Max felülete, mint a Kimi, az Utóhatás (Fallout), a Semmi hirtelen mozdulat (No Sudden Moves), A maffia szentjei (Many Saints of Newark), a Dűne vagy a Mátrix: Feltámadások. Emellett kultikus klasszikusok is megtalálhatók lesznek a kínálatban, például a Halálos fegyver 1–4., a Több mint testőr, a Mad Max: A harag útja és az Acéllövedék.

Forgatókönyv nélküli szórakoztató műsorok is elérhetők lesznek, számos egyéb cím mellett például az Amy babát vár (Expecting Amy), az Ellen és a dizájnerek (Ellen’s Next Great Designer), az FBoy Island – Kamuarcok szigete, a Selena + Séf és a Zero Waste Séf.

A nemzetközi bemutatók mellett a következő hónapokban több exkluzív magyar film premier lesz az HBO Max-on: Zsótér Indi Dániel, Vida Orsolya és Dimeth Balázs Ferenc részben közösségi finanszírozásból készült, a 2020-as karantén időszakot misztikusan feldolgozó szkeccsfilmje, A Karantén Zóna. A platformon lesz a premierje két fesztivál kedvenc és fesztivál díjas rövidfilmnek is: elsőként Holtai Gábor filmje, a Második kör érkezik, amelyben Lovas Rozi és Molnár Áron próbálnak eligazodni a bürokráció útvesztőiben A másik Aracsi Norbert Elfelejtett nemzedék című alkotása, amely témája miatt aktuálisabb, mint valaha…Továbbá érkezik még a mozikban sikerrel futó, Kis Hajni kritikus és közönség kedvenc filmje, a Külön falka is.

 

Az HBO GO közvetlen előfizetőit automatikusan átirányítják az új platformra, ahol kedvezményes, mindössze 1590 forintos havi díjat fizetnek majd az HBO GO jelenlegi, 1890 forintos díja helyett. A promóció révén az ügyfelek az előfizetésük teljes időtartama alatt több mint 30%-os kedvezményt kapnak a normál havi díjból.

Ugyanezzel a kedvezményes havi díjjal fizethetnek elő a szolgáltatásra szerződésük teljes időtartama alatt azok az új ügyfelek is, akik március 31. előtt regisztrálnak. Azok számára, akik március 31. után regisztrálnak, a normál díjas havi előfizetés havonta 2390 forintba kerül majd.

A Itthon is elrajtolt az HBO Max bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Itthon is elrajtolt az HBO Max

Vélemény, hozzászólás?