Felforgatja a vasárnap estét a TV2

Felforgatja a vasárnap estét a TV2 olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Különleges programmal találkozhatnak vasárnap este a TV2 nézői, a Sztárban Sztár…

A teljes cikk itt olvasható:
Felforgatja a vasárnap estét a TV2

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Különleges programmal találkozhatnak vasárnap este a TV2 nézői, a Sztárban Sztár a megszokottnál korábban, 18.45-kor kezdődik, ám Tillát, Papp Szabit és a versenyzőket merőben új szerepben láthatja a közönség. Ezúttal Majka és Pápai Joci is játékra fogja a csapatot: kipróbálják a TV2 legújabb gameshow-ját, a Zsákbamacskát.

A francia katona szerepében Papp Szabit láthatják, egy bölcs indián maskaráját Tilla ölti magára, Tóth Andi és Marics Peti Mr. és Mrs. Smith bőrébe bújnak. Utóbbiak ügyesen kockáztatnak és nyernek: igaz, nyereményüktől először röhögőgörcsöt kapnak. A rendhagyó adásban Tarján Zsófi gésaként próbál szerencsét, míg Gubik Petra Papp Szabival és Tillával egy csapatban igazi mázlista lesz, nem kevés nyereményt hozhatnak el a Zsákbamacska stúdiójából.

Valkusz Milán westernhős módjára kockázik majd a Wednesdaynek öltözött Halastyák Fannival, Zdroba Patrik káprázatos Harry Styles-jelmezében pedig Sipos Tomival ül le egy kártyaasztalhoz. Lesz itt tehát minden, ami egy izgalmas gameshow-hoz kell: kártya, kocka és 21-ezés, a jó hangulatról nem is beszélve.

A játékosok nyereményüket a Heim Pál Gyermekkórház sürgősségi osztályának ajánlják fel.

Most vasárnap különleges extraprodukciót is láthatnak a nézők a Sztárban Sztár színpadán: Majka és egykori tanítványa, a Sztárban Sztár leszek! 2022-es évadának ezüstérmese, Kaly Roland élőben adják elő új dalukat. A Pillangó című sláger videóklipjét 10 nap alatt közel félmillióan látták.

A Felforgatja a vasárnap estét a TV2 bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Felforgatja a vasárnap estét a TV2

Vélemény, hozzászólás?