Fejlesztésért, terjeszkedésért felelős szakember a Danubius Hotels vezetőségében

Fejlesztésért, terjeszkedésért felelős szakember a Danubius Hotels vezetőségében olvasható a azutazo.hu weboldalán.

A Danubius Hotels vezetőségéhez, Group Director of Development pozícióba új szakember…

A teljes cikk itt olvasható:
Fejlesztésért, terjeszkedésért felelős szakember a Danubius Hotels vezetőségében

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

A Danubius Hotels vezetőségéhez, Group Director of Development pozícióba új szakember érkezik Róna Andrea személyében. A vezető több évtizedes tapasztalattal rendelkezik szállodaüzemeltetés és fejlesztés, továbbá vagyonkezelés területeken. Róna Andrea az idén 50 éves szállodalánc további terjeszkedéséért, fejlesztéséért felel.

2022. július 1-jétől új szakember csatlakozott a Danubius Hotels vezetőségéhez. Róna Andrea, Group Director of Development pozícióban, a hazai és európai Danubius Hotels márkákhoz csatlakozó szállodákért egyaránt felel.

A szakember feladata a cégcsoport bővítésének és fejlesztéseinek stratégiai és operatív összefogása, további szállodák üzemeltetésének megszerzése, új terjeszkedési területek feltérképezése.

Róna Andrea több mint 15 évet dolgozott szállodaüzemeltetés és fejlesztés területén, majd 8 éven át a kelet-közép-európai régió egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő cégénél tett szert szakmai tapasztalatra. Nevéhez fűződik számos hazai szálloda piaci bevezetése, megnyitása, sportcsarnokok üzemeltetése és fejlesztése.

– Nagyon örülök, hogy egy széleskörű tapasztalattal rendelkező szakember csatlakozik hozzánk Róna Andrea személyében. A Danubius Hotels az elmúlt 50 évben bizonyította szakértelmét a szállodaüzemeltetés területén. Bízunk benne, hogy ezt a tudást, Andrea tapasztalataival kiegészülve, tudjuk kamatoztatni bővülésünk következő szakaszában is. Célunk, hogy szállodaüzemeltetőként sikeresen tudjunk tovább terjeszkedni a hazai és az európai piacon – mondta el Kovács Balázs, a Danubius Hotels vezérigazgatója, aki hozzátette: – Az elmúlt két év nehézségei után ismét élénkül a turizmus. Ugyan a minket körülvevő környezet még mindig nem kiszámítható, de ez a kiváló csapat bebizonyította, hogy nem ideális körülmények között is képes fantasztikus sikereket elérni. Tulajdonosaink pedig, bízva a Danubius szakértelmében, elkötelezettek a szállodalánc bővítése mellett és hosszú távra terveznek.

A Danubius Hotels számos, a Covid járvány által megakasztott beruházási projektjét sikerült az idén befejezni. Így kerülhetett sor a Radisson Blu Béke hotel teljeskörű felújítására, de megújult a Danubius Hotel Astoria 44 szobája is. A napokban pedig megnyílt a szállodalánc legújabb ékköveként számontartott, White Raven skybar & lounge. A lélegzetelállító panorámával rendelkező bár, a lánc ötcsillagos szállodájának, a Hilton Budapestnek a tetőteraszán nyújt prémium szolgáltatást.

Tovább az eredeti cikkre: Fejlesztésért, terjeszkedésért felelős szakember a Danubius Hotels vezetőségében

Vélemény, hozzászólás?