Fejlesztések a Hotel Karos Spa-ban

Fejlesztések a Hotel Karos Spa-ban olvasható a azutazo.hu weboldalán.

Pályázati forrásból szépült és újult meg a zalakarosi Karos Spa hotel,…

A teljes cikk itt olvasható:
Fejlesztések a Hotel Karos Spa-ban

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

Pályázati forrásból szépült és újult meg a zalakarosi Karos Spa hotel, a zalai fürdőhely egyik meghatározó szállodája.

A Karosinvest Zrt. által üzemeltetett Hotel Karos Spa a Kisfaludy pályázat közel 350 millió forintos támogatását felhasználva (ami a teljes felújítás 35%-át teszi ki) kapott mostanra új belső világot. Nemes kő és fa felhasználásával megújult a recepció, a hall, valamint a szállodában található kétágyas és kontakt szobák, senior és családi lakosztályok. Átalakult a a lobby melletti Drink bar, illetve a -1-es szinten található – korábbi nevén Hajóbárként ismert – étterem, a Food Garden.

A beruházás a wellness recepciót, valamint az uszoda és szaunavilágot is érinti: a kültéri élménymedence és környezete teljesen új burkolatot kapott, ahogy a medencék mellett található, az elengedhetetlen nyári koktélozás helyszínéül szolgáló, kibővített Pool Terrace is. A rekonstrukció utolsó etapjában készült el az új formatervezésű belső medencetér és a szauna előtér, ahol a burkolatcsere mellett a különböző színben pompázó led fényekkel megvilágított hangtompító panelek, valamint az óriási bambusz rudak igazán különleges élménnyel szolgálnak a fürdőzők részére.

A pályázat részeként energia-korszerűsítésre is sor került: a szálloda saját termálkúttal rendelkezik, melyből táplálják az uszodavilágban található termál medencét. A beruházás végeztével az elhasznált termálvíz hőjét a kültéri medencék fűtéséhez használják fel, csökkentve ezáltal a gázfogyasztást.

Tovább az eredeti cikkre: Fejlesztések a Hotel Karos Spa-ban

Vélemény, hozzászólás?