Ezt tudja a legvékonyabb összehajtható okosmobil

Ezt tudja a legvékonyabb összehajtható okosmobil olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Minden idők legvékonyabb összehajtható okostelefonja is debütált a Huawei Technologies törökországi…

A teljes cikk itt olvasható:
Ezt tudja a legvékonyabb összehajtható okosmobil

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Minden idők legvékonyabb összehajtható okostelefonja is debütált a Huawei Technologies törökországi termékbemutatóján.

A HUAWEI Mate Xs 2 klasszikus, kifelé hajtható kialakítású, ultrakönnyű készülék, amely jelenleg a legvékonyabb modell az összehajtható okostelefonok piacán. A kétirányban forgatható zsanérszerkezet révén az okostelefon elegáns, úgynevezett unibody, azaz egy egységből kialakított házat kapott. Ennek köszönhetően a Mate Xs 2 könnyen összecsukható, kihajtva pedig tükörsima a képernyője.

Az okostelefont számos csúcstechnológiával szerelték fel, beleértve az iparágban vezető 7,8″-es, 2480 x 2200 felbontású True-Chroma összecsukható kijelzőt és a HUAWEI XD optikát támogató kamerarendszert. A képernyőt tükröződésmentes nano optikai réteggel látták el, ezáltal a kijelző kevesebb fényt ver vissza és jobb olvasási élményt nyújt napfényben. Összehajtva a HUAWEI Mate Xs 2 19:9-es kijelzőaránnyal rendelkezik, így ahhoz hasonló, kényelmes élményt nyújt, mintha egy nem összecsukható, megszokott méretű okostelefont tartana a kezében a felhasználó.

A HUAWEI Mate Xs 2 súlya mindössze 255 g, amit eddig csak a nem összecsukható okostelefonok tudtak elérni. A készülék kis súlyát az innovatív, könnyű anyagok alkalmazásának köszönheti – így az ultrakönnyű üvegszálaknak a hátlapban, valamint annak, hogy a ház megformálásához a repülőgépiparban használt kiváló minőségű titánötvözeteket és könnyű, de nagy szilárdságú acélt használtak. Ezek az anyagok egyben szilárddá és törésállóvá teszik a Mate Xs 2-t.

Zászlóshajó funkciók, kiemelkedő teljesítmény, professzionális kamerarendszer

A HUAWEI Mate Xs 2 Qualcomm Snapdragon 888 chippel érkezik, emellett 4600mAh akkumulátorral szerelték fel, és támogatja a 66W-os HUAWEI gyorstöltést. A készülék rendkívül vékony, nagyméretű sztereó hangrendszerrel rendelkezik, amelyet egy új, mesterséges intelligencia-vezérelt szoftvermegoldás (AI Sound Engine) tesz még kiforrottabbá.

A HUAWEI Mate Xs 2 kamerarendszere 50MP felbontású True-Chroma kamerát tartalmaz, emellett a továbbfejlesztett HUAWEI XD Optics technológia felel a valóságot élethűen visszaadó fényképezésért. HUAWEI Mate Xs 2 hűen reprodukálja a színeket a HUAWEI XD Fusion Pro True-Chroma Image Engine technológiának, a 10 csatornás többspektrumú érzékelőnek köszönhetően.

A Mate Xs 2 nagyobb képernyője lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Huawei térkép-szolgáltatása, a Petal Térkép használata közben egyszerre több információt láthassanak, ami jobb rálátást ad az útvonal-lehetőségekre, és megkönnyíti a sávok közötti navigációt. A készülék összecsukott és kihajtott képernyővel egyaránt használható vezetés közben, utóbbi esetben a nagyobb méretű, kiváló felbontású kijelzőnek köszönhetően a Petal Térkép 3D-s nézete még részletgazdagabb, valósághűbb élményt nyújt. Az alkalmazás megjeleníti az egyes épületek részleteit, az időjárásra vonatkozó adatokat, és a napszaknak megfelelő fényhatásokat, például éjszakai üzemmódban az utcalámpák és az épületek esti világítását. Ezenfelül a térkép-szolgáltatás még optimalizáltabb sávválasztó funkcióval rendelkezik, használható offline módban, a négy évszaknak megfelelően személyre szabható a felhasználói felület stílusa, valamint további térképréteg hozzáadásával látható a hőmérséklet és a csapadékmennyiség.

A Petal Térkép interaktív élményt nyújtó, felhasználóbarát felülete elnyerte a világ legtekintélyesebb dizájn- és formatervezési díját, a Red Dot Design Award-ot.

A Ezt tudja a legvékonyabb összehajtható okosmobil bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Ezt tudja a legvékonyabb összehajtható okosmobil

Vélemény, hozzászólás?