Kategóriák
Friss hírek

Ezt tervezi jövőre a Médiatanács

Ezt tervezi jövőre a Médiatanács olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A médiaszolgáltatók és a közösségi jellegű médiumok folyamatos figyelése mellett –…

A teljes cikk itt olvasható:
Ezt tervezi jövőre a Médiatanács

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla: A médiaszolgáltatók és a közösségi jellegű médiumok folyamatos figyelése mellett – többek között – a reklámok megjelenésének és hangerejének vizsgálata, a nagy elérésű híradók nem közérdekű bűnügyi híreiben a törvényben előírt harmincöt százalékos plafon ellenőrzése, illetve a hír- és magazinműsorok kvantitatív elemzése is részét képezi a Médiatanács jövő évi felügyeleti tervének.
A testület jövőre is tervezi a szolgáltatók műsorokra vonatkozó korhatár-besorolási gyakorlatának monitorozását, és ellenőrizni fogja a hallás- és a látássérülteket segítő televíziós szolgáltatásokat. A magyar piacra irányuló, külföldi joghatóság alá tartozó szolgáltatásoknál a reklámkvótákra fókuszál majd, továbbá felügyeli, hogy az uniós gyártási kvóták mennyire teljesülnek.
A grémium továbbra is nyomon követi a kiskorúak védelme érdekében alkalmazott hatékony műszaki megoldással kapcsolatos követelmények betartását is.

Tovább az eredeti cikkre: Ezt tervezi jövőre a Médiatanács

Szerző: William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Valószínűleg már te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Vélemény, hozzászólás?