Ez a nyári tábor az IGAZI

Ez a nyári tábor az IGAZI olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Nyári táborok tucatjai közül lehet választani. De melyik a legjobb? Így…

A teljes cikk itt olvasható:
Ez a nyári tábor az IGAZI

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Nyári táborok tucatjai közül lehet választani. De melyik a legjobb? Így derítsd ki, hogy milyen egy nyári tábor!

HASZNOS ÉS VIDÁM

Egy nyári tábort nem az tesz jóvá, hogy a közeledben található. Sőt, még az sem, ha néhány ismerősöd ajánlja – hiszen attól még elképzelhető, hogy neked nem fog bejönni. Ha pedig egyetért a család, és eldőlt, hogy táborozni fogsz, akkor nézz utána, hogy az érdeklődési körödnek megfelelő táborokról mit találsz az interneten: vannak-e róluk fotók, videók vagy írásos visszajelzések, amelyekből lejön, hogy hogyan érezték magukat a résztvevők, illetve miket csináltak? Hasznos volt-e, szigorú vagy laza, lehetett-e barátkozni, illetve az ellátás megfelelő volt? Ezek mind kiderülhetnek, hála a világhálónak.

TÁBORI ÉLETÉRZÉS

Nem véletlen, hogy a PEOPLE TEAM idén fogadja a 25 000. táborozóját. Arról, hogy mivel foglalatoskodtak a korábbi turnusok résztvevői (a PT alapítványa 1991 óta táboroztat), a legjobbtaborok.hu oldalán olvashatsz, de a képek is magukért beszélnek. Miért szeretik annyira a gyerekek a PT-t? Mert rengeteg új barátot szereznek, szabadok lehetnek egy (több turnus esetén akár három) héten át, elmélyülhetnek a választott témában, és ha kinőttek a táborozási korból, de még mindig át akarják élni a PT-életérzést, 17 éves kor felett visszatérhetnek mókusként, azaz tábori segítőként.

3 NYÁRI TURNUS

2022-ben július 24-én, július 31-én és augusztus 7-én kezdődnek az egyhetes turnusok, amelyek 17 téma köré szerveződnek, így minden jelentkező megtalálhatja a szívéhez közel álló foglalkozásokat, legyen művészalkat, informatikai zseni, tudóspalánta vagy sportember. Mindennap 13.30-ig az általad preferált szekció szerinti órákon szerezhetsz gyakorlatközpontú tudást, ebéd után választható programokon vehetsz részt, 20 órától pedig következik a verseny, a show és a buli, amelyekre akkor is eljöhetsz, ha napközisként érkezel a táborba – az ottalvósok a helyszínen található campus épületében, a kecskeméti NJE Homokbányai Kollégiumban hajtják álomra a fejüket.

HOGY LEGYEN EGY IGAZÁN JÓ NYARAD!

Ha jól utánanéztél a tábornak, és úgy véled, jól éreznéd magad, beszéld meg szüleiddel. Küldd el nekik is a tábor linkjét, az élménybeszámolókat, hogy ők is megbizonyosodjanak arról, hogy jó helyre kerülne csemetéjük. Ha mindegyikőtök egyetért, itt tudsz jelentkezni a PT-be.

Tovább az eredeti cikkre: Ez a nyári tábor az IGAZI

Vélemény, hozzászólás?