Extra évaddal jön a díjnyertes sorozat

Extra évaddal jön a díjnyertes sorozat olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A BAFTA-díjas ikerdokik ismét bevetésre indulnak. Az „Ismerjük meg a testünket!”…

A teljes cikk itt olvasható:
Extra évaddal jön a díjnyertes sorozat

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A BAFTA-díjas ikerdokik ismét bevetésre indulnak. Az „Ismerjük meg a testünket!” c. extra évadban a korábbi évek legjobb részleteit tematikus csoportosításban, testrészenként, új kommentárokkal és továbbra is a gyermekek nyelvén mutatják be a sztárdokik. Az „Ikerdokik bevetésen” sorozat különkiadása a Da Vinci TV-n látható először, január 16-tól minden hétvégén!

2012-es indulásuk óta a bevállalós „ikerdokik” újra és újra megmutatták, milyen elképesztő is az emberi test. A sorozatban a gyakorló orvos és egypetéjű ikerpár, Dr. Chris és Dr. Xand van Tulleken szórakoztató kísérletek és kórházi vizitek révén ismertetik meg a gyerekeket az orvostudomány és a biológia világával.

Az Ikerdokik csapat egy öt részes tematikus sorozatban tér vissza, hogy alaposan megvizsgálja egyes különleges részleteinket. Chris és Xand doktorok és új munkatársuk, Ronx felidézik az elmúlt adásokat, és az egyes testrészekhez állítanak össze egy teljes műsort a korábbiakból. A szem, a fül, a fog, a csontok és az emésztő rendszer mind terítékre kerülnek.

Az érdekes tényekkel fűszerezett sorozat nyilván ezúttal sem kíméletes – a széklettől kezdve a nyílt csonttörésig minden előkerül, de rengeteg humorral és nem utolsó sorban közérthetően, a gyerekek nyelvén. A dokik egyszerre kínálnak szórakozást és tanulást, miközben bevezetnek testünk és a betegségek rejtélyes világába. Az egyenként 30 perces epizódok mindig tartogatnak valami újdonságot a felnőtt nézők számára is. A gyerekek az emberi test világában ráadásul kórházi esetek és kórházi körülmények között kalandoznak, ezzel demisztifikálják számukra ezt a világot, és megmutatják a valóságot, könnyedén, gyakorló orvos szemmel.

Dr. Xand és Dr. Chris egy csodálatos válogatásévadot hoz el számunkra. A műsor elnyerte a BAFTA Legjobb Gyermekműsor Díját (British Academy on Television and Film Arts)

Ikerdokik bevetésen extra évad január 16-tól a Da Vinci TV-n!

A Extra évaddal jön a díjnyertes sorozat bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Extra évaddal jön a díjnyertes sorozat

Vélemény, hozzászólás?