Exkluzív Korda-koncert a repülőtéren

Exkluzív Korda-koncert a repülőtéren olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A Budapest Airport videópályázatán bárki nyerhet belépőt A Budapest Airport tavaly…

A teljes cikk itt olvasható:
Exkluzív Korda-koncert a repülőtéren

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • A Budapest Airport videópályázatán bárki nyerhet belépőt

A Budapest Airport tavaly forgatta újra Korda Györggyel a Reptér című dal videóklipjét, aminek köszönhetően a repülőtér himnusza új lendületet kapott: a modern verzió a YouTube-on már csaknem 5 és fél millió megtekintésnél jár, nemrég szerethető TikTok-mémmé vált, a Puskás Arénában pedig futballválogatottunk több mérkőzése előtt is felcsendült. A repülőtér üzemeltetője a Korda-Balázs házaspár bevonásával most videópályázatot hirdet: a legjobban sikerült Reptér-videók készítői nyolcadmagukkal nyerhetnek belépőket egy zártkörű repülőtéri koncertre, aminek a legendás 1. Terminál lesz a helyszíne. A november 30-ig tartó videópályázat alkotásait ötfős zsűri, vagyis Korda György és Balázs Klári, Lakatos Márk médiaszemélyiség, Nagy Bogi énekesnő és Valentínyi Katalin, a Budapest Airport kommunikációs és kormányzati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese értékeli majd.

Az örökzöld sláger gyakorlatilag összeforrt a budapesti repülőtérrel, a videóklip modernizált verziójának köszönhetően pedig Korda György vezetésével milliók járhatták be nemzetközi légikikötőnk régi és új helyszíneit. A Reptér videópályázat most vissza nem térő lehetőséget nyújt a Korda-trendnek új lendületet adó fiataloknak – és természetesen életkortól függetlenül bárkinek –, hogy egy exkluzív koncerten bulizhasson az ikonikus, műemlék védettségű épületben. 

Az 1. Terminál december 9-én egy egyedülálló Korda György-Balázs Klári fellépésnek ad helyet. Izgatottan várjuk a Reptér című dalt is, ami ennél gyönyörűbb és autentikusabb helyszínen nem is hangozhatna el. Mindig törekszünk arra, hogy az utasok mellett a közvélemény felé is közvetítsük, mennyire pezsgő, élettel teli és sokszínű hely a repülőtér. Bízunk benne, hogy sok kreatív pályamunka érkezik, számítok rá, hogy zsűriként nehéz dolgunk lesz. Szárnyaljanak hát az ötletek!” – foglalta össze Valentínyi Katalin, a Budapest Airport kommunikációs és kormányzati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese, a zsűri elnöke.

A pályázattal kapcsolatos videós felhívást a Budapest Airport Instagram-felületén lehet megnézni.

Hiába áll mögöttünk több ezer fellépés, ez mindenképpen kivételes este lesz a pályafutásunkban, mivel a repülőtér tulajdonképp a slágerünk otthona is. Klárikával tűkön ülve várjuk, hogy a fiatalok milyen videókkal rukkolnak elő” – mondta Korda György a koncertről és a videópályázatról.

Lakatos Márk elmondta, hogy Korda Gyuri és Balázs Klári gyermekkora sztárjai voltak, ráadásul az egyik televíziós tehetségkutató döntőjében épp a Mamma Maria című dalt énekelték Bangó Margittal. Bár akkor „csak” másodikak lettek, ez sem árnyékolhatja be rajongását és imádatát, úgyhogy nagyon örül, hogy végre egy közös projekten is dolgozhatnak. 

Nagy Bogi hozzátette, hogy imád utazni és Gyuri bácsit és Klárikát is nagyon szereti. Mivel inspirálják a kreatív videós feladatok, reméli, hogy minél több fiatal érdeklődését fel tudják kelteni. Zsűriként pedig alig várja, hogy a legjobbakkal egy nagyot tombolhasson a repülőtéren Gyuri bácsiék legnagyobb slágereire.

HOGYAN LEHET NEVEZNI? 

  • Gondold újra a TikTok-trendet! Készítsd el a Reptér-videó minden eddiginél humorosabb, kreatívabb, dinamikusabb verzióját!
  • A videót november 30-ig töltsd fel a TikTok vagy Instagram-oldaladra és jelöld meg a #BUDReptérKihívás hashtaggel 
    • Ha biztosra akarsz menni, jelöld meg a videó leírásában a Budapest Airportot, és a videót oszd meg a Budapest Airport Facebook vagy Instagram-oldalán található felhívás alatt is!
  • A pályázat végét követően (vagyis november 30-tól) ne felejtsd el ellenőrizni a bejövő üzeneteidet, mert a Budapest Airport így fogja felvenni veled a kapcsolatot, ha a zsűri döntése szerint a videód a legjobbak közé került.
  • Visszaigazolásodat követően nincs más hátra, mint december 9-én a pályamunkádban is szereplő társaiddal élőben bulizni (akár élőzni is) minden idők legrepteresebb Korda György és Balázs Klári koncertjén. Hadd irigykedjenek a követőid! 😉

A játékszabályzat ezen a linken található: https://bit.ly/3OcmQSP

Tovább az eredeti cikkre: Exkluzív Korda-koncert a repülőtéren

Vélemény, hozzászólás?