Ettől te is kivirulsz építés közben: megérkeztek az új LEGO® botanikai készletek!

Ettől te is kivirulsz építés közben: megérkeztek az új LEGO® botanikai készletek! olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A LEGO Csoport két új készlettel, a LEGO® Vadvirág-csokorral és a…

A teljes cikk itt olvasható:
Ettől te is kivirulsz építés közben: megérkeztek az új LEGO® botanikai készletek!

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • A LEGO Csoport két új készlettel, a LEGO® Vadvirág-csokorral és a LEGO® Szárazvirág-dekorációval bővíti a felnőtteknek szóló botanikai kollekcióját.

A LEGO Csoport 2021-ben mutatta be botanikai gyűjteményét a LEGO® Virágcsokor és a LEGO® Bonsai fa bevezetésével. A kollekció azóta további két növénnyel bővült, a LEGO® Orchideával és a LEGO® Pozsgásokkal. A most bejelentett két új szettet pedig úgy tervezték meg, hogy a közös építés élménye még közelebb hozza egymáshoz a barátokat és a családtagokat.

„Szeretnénk, ha ez a két új készlet közelebb hozná az embereket egymáshoz. Akár szeretteiket lepnék meg velük olyan alkalmak esetén, mint anyák napja vagy Valentin-nap, esetleg az év bármely más pontján, csak egy kis köszönetként. Miért ne ajándékozhatnánk egy igazán hosszan tartó LEGO csokrot, és tölthetnénk együtt minőségi időt az építés során? Tudjuk, hogy a növények milyen örömet tudnak okozni az embereknek, éppen ezért hoztuk létre a LEGO botanikai kollekciót. A növények nem csak összehozzák az embereket, de remek módját kínálják a mások iránt érzett megbecsülésünk kifejezésére is” – nyilatkozott Jamie Berard, a LEGO Csoport vezető tervezési menedzsere.

A 939 darabos LEGO® Vadvirág-csokor (10313) és a 812 darabos LEGO® Szárazvirág-dekoráció (10314) február 1-től érhető el, éppen időben a Valentin-napra.

A LEGO kollekciója a LEGO felnőtteknek szóló termékcsalád része, amely az elmélyült építési élményen keresztül nemcsak kreatív kikapcsolódást nyújt, hanem a növények szerelmeseinek lehetőséget ad arra is, hogy olyan remekműveket alkossanak, melyeket büszkén állíthatnak ki otthonukban.  

A LEGO® Szárazvirág-dekoráció fantasztikusan néz ki önmagában vagy kombinálva egy vagy kettő készlettel.

LEGO® Vadvirág-csokor 

A komplex LEGO elemekből készült Vadvirág-csokor nyolc fajt tartalmaz, állítható szárral. A virágkötők és virágrajongók órákat tölthetnek a búzavirág, a levendula, a sárga tibeti mák, az erdei turbolya, a bőrpáfrány, a gerbera, a szarkaláb és a csillagfürt ihlette virágok építésével és azonosításával.

Megépítésük után ezek a LEGO virágok egyik kedvenc vázánkban elhelyezve szemet gyönyörködtető lakberendezési tárgyakká alakulnak át, melyek örömöt árasztanak, bármely helyiségben is helyezzük el őket. A csokrot úgy tervezték, hogy kiegészítse a korábban megjelent LEGO® Virágcsokrot, így az építők két külön vagy egy nagy csokrot is készíthetnek.

LEGO® Szárazvirág-dekoráció

Az építők a LEGO® Szárazvirág-dekorációval olyan lakberendezési tárgyat alkothatnak, amely nem igényel gondozást. A készlet az ősz finom, nyugodt, tompa tónusaira emlékeztet gerberával és rózsával a közepén.

Megépítés után falra akaszthatjuk, de asztaldíszként is használható, vagy kombinálhatjuk még egy vagy kettő készlettel, ezzel pedig egy feltűnőbb és nagyobb dekorációt alkothatunk, melyben örökké gyönyörködhetünk. A modell osztott kialakítása miatt lehetővé teszi, hogy egyszerre többen is részt vegyünk az építésben, igy segít a minőségi időtöltésben barátainkkal vagy családtagjainkkal.

Mindkét készlet esetében használhatják az építők a fizikai építési útmutatót, vagy digitális eszközzel hozzáférhetnek a LEGO Builder alkalmazáshoz, ami lehetővé teszi a rajongók számára az utasítások tárolását, a szeretteikkel egyidejűleg történő közös építést, valamint az alkotások megtekintését, nagyítását és forgatását, miközben a valódi modellt építik.

A LEGO Csoport a két új készletet arra tervezte, hogy az emberek kikapcsolódhassanak, lazíthassanak, és egy kis időre kiszakadhassanak az egyébként rohanó életükből. Ez különösen aktuális, mivel a LEGO Csoport nemrégiben végzett Play Well Study 2022 kutatása* kimutatta, hogy a felnőttek 80%-a aktívan keresi a kikapcsolódás új módjait*, és a túlnyomó többség (87%) hozzátette, hogy a játék segít nekik ellazulni és megnyugodni.

Még több információ az új LEGO botanikai készletekről:

www.lego.com/adults-welcome/botanical-collection

Tovább az eredeti cikkre: Ettől te is kivirulsz építés közben: megérkeztek az új LEGO® botanikai készletek!

Vélemény, hozzászólás?