Inspiráló alkotókkal kampányol a Coca-Cola

Inspiráló alkotókkal kampányol a Coca-Cola olvasható a mmonline.hu weboldalán.

A Coca-Cola Zéró #ZéróSzöveg kampánya keretében inspiráló nonverbális alkotókat kért fel…

A teljes cikk itt olvasható:
Inspiráló alkotókkal kampányol a Coca-Cola

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

A Coca-Cola Zéró #ZéróSzöveg kampánya keretében inspiráló nonverbális alkotókat kért fel arra, fejezzék ki szavak nélkül, izgalmas videókban az üdítőital leírhatatlan ízét. A rövidfilmek a résztvevők közösségi oldalain láthatóak.

A #ZéróSzöveg kampányban többek között Palkovics Zóra, Keller Adél, Bogcatubca, Kocsis Paulina, Viszkok Fruzsi, Timella és Csigér Alex készít és oszt meg egyedi tartalmat, mindannyian kreatívan, a saját stílusukban, szavak nélkül igyekeznek kifejezni a Coca-Cola Zéró Cukor leírhatatlan ízét.

A kampány célja, hogy izgalmas kihívást és inspirációt kínáljon a Z-generációnak, akik számára a közösségi médiatartalmak adják a legfontosabb szórakoztató tartalmat. Szavak nélkül, közösségimédia-platformjaikon keresztül értelmezhetik az üdítőital ízét egy dinamikus digitális matrica- és GIF-kollekció segítségével, de a márka rajongói a SZIN fesztiválon akár Miloval és Joer Juniorral is találkozhatnak.

A fogyasztók meg is kóstolhatják a Coca-Cola Zéró Cukor üdítőitalt: ingyenes termékmintát kaphatnak.

Vida Annamária, a márka magyarországi brand menedzsere így fogalmazott: “Izgatottan vártuk, hogy elinduljon a Coca-Cola Zéró Cukor nagyszerű ízét ünneplő #ZéróSzöveg kampányunk. Országszerte ismert és követett influencereink vizuális műalkotásaikkal keltik életre a Coca-Cola Zéró ízét, reméljük, ez a márka rajongóit is arra ösztönzi majd, hogy maguk is elkészítsék egyedi, különleges értelmezésüket.”

A Inspiráló alkotókkal kampányol a Coca-Cola bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Inspiráló alkotókkal kampányol a Coca-Cola

Vélemény, hozzászólás?