Új showműsor érkezik az RTL Klubra

Új showműsor érkezik az RTL Klubra olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Szeptember elején rajtol az RTL Klubon a világszerte komoly sikereket elérő…

A teljes cikk itt olvasható:
Új showműsor érkezik az RTL Klubra

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Szeptember elején rajtol az RTL Klubon a világszerte komoly sikereket elérő Game of Talents – Tehetség első látásra. A játékosok tízmillió forintot nyerhetnek, a műsorvezető Istenes Bence lesz.

A Tehetség első látásra című produkcióban adásonként két pár játszik egymás ellen, ahol a párok egyik tagja egy híresség, miközben a színpadra ismeretlen személyek érkeznek, akikről ki kell találni, hogy miben lehetnek tehetségesek (például: szabadulóművész, akrobata, késdobáló, tűznyelő, táncos, mesemondó, jazz gitáros).

A játékosok – és a nézők is – kisfilmekben elrejtett nyomok alapján találgatnak, vajon mi lehet az ismeretlen, civil ruhás személy tehetsége? Amikor eltűnik a fal, elkezdődik egy látványos előadás, ezzel egy időben a pár számára kiderül, jól tippeltek-e. A jó tippekkel a játékosok minden körben pénzt gyűjthetnek a nyereményalapjukba, de ha tévednek, ellenfelük kapja meg az összeget. A tehetségek pedig nagyközönség előtt mutathatják be elképesztő tudásukat!

A Game of Talents – Tehetség első látásra formátum a Fremantle és az UFA saját fejlesztése, hazánkban a showműsort az UFA Magyarország gyártja. A produkcióért az X-Faktor sikeres senior kreatív producere, Verebély Marcell felel.

A Új showműsor érkezik az RTL Klubra bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Új showműsor érkezik az RTL Klubra

Vélemény, hozzászólás?