Érkezik Pókember a Disney+-ra

Érkezik Pókember a Disney+-ra olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Július 29-től behálózza a Disney+-t Pókember, öt film érkezik a streaming…

A teljes cikk itt olvasható:
Érkezik Pókember a Disney+-ra

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Július 29-től behálózza a Disney+-t Pókember, öt film érkezik a streaming platformra a szuperhős kalandjairól. Négy élőszereplős alkotás mellett a szintén komoly sikert arató animációs film, a Pókember: Irány a Pókverzum is felkerül a felületre.

A magyarországi Disney+-ra érkező Sony Pictures filmek között lesz a 2012-es „A csodálatos Pókember”, amelyben a tinédzser Peter Parker alteregójaként, Pókemberként küzd meg a középiskolai és az elképesztő természetfeletti kihívásokkal. Szintén felkerül a streaming platformra a folytatás, a 2014-es „A csodálatos Pókember 2”, amelyben Electro megjelenésével Peternek egy nála sokkal erősebb ellenséggel kell szembenéznie. És amikor régi barátja, Harry Osborn is visszatér, Peter rájön, hogy minden ellenségében van valami közös: az OsCorp.

A Pókember: Hazatérés már a legújabb szériáját jelenti a franchise-nek, Tom Holland főszereplésével. Ebben a filmben a fiatal Peter Parker/Pókember, elkezdi kiismerni újdonsült személyiségét, mint pókhálóvető szuperhős. Peter hazatérése után May nénikéjével él, új mentora, Tony Stark figyelő tekintete alatt. Peter megpróbál visszazökkenni a jól megszokott napi rutinjába, ám amikor új főgonoszként felbukkan a Keselyű, minden veszélybe kerül, ami Peter számára valaha fontos volt.

A Pókember: Irány a Pókverzum egy üde színfolt a Pókember történetek sorában, ami egyben a multiverzumba is bevezeti a nézőket és mind a rajongók, mind a kritikusok pozitívan fogadták. A Pókember: Irány a Pókverzum bemutatja a brooklyni tinédzser, Miles Morales életét, és a Pókverzum határtalan lehetőségeit, ahol nem csak egy ember viselheti a pókmaszkot.

A Pókember: Idegenben a Bosszúállók: Végjáték eseményei után játszódik, Peter Parker úgy dönt, hogy csatlakozik legjobb barátaihoz, Nedhez, MJ-hez és a csapat többi tagjához egy európai vakációra. Peter terve azonban, hogy néhány hétre maga mögött hagyja a szuperhősködést, hamar meghiúsul, amikor vonakodva beleegyezik, hogy segítsen Nick Fury-nak (Samuel L. Jackson) feltárni több elementál támadásának rejtélyét. Pókember és Mysterio (Jake Gyllenhaal) egyesítik erejüket, hogy megküzdjenek a kontinensen elszabadult pusztítással, de nem minden az, aminek elsőre látszik.

A Sony Pictures film- és televíziós könyvtárának további alkotásai várhatóan még ebben az évben megjelennek a magyarországi Disney+-on – derül ki a szolgáltató közleményéből.

A Érkezik Pókember a Disney+-ra bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Érkezik Pókember a Disney+-ra

Vélemény, hozzászólás?