Érkezik a Sulphur Springs titkai 2. évada a Disney Csatornára!

Érkezik a Sulphur Springs titkai 2. évada a Disney Csatornára! olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Folytatódik a misztikus sorozat, ami nem csak gyerekeknek szól Június 4-től…

A teljes cikk itt olvasható:
Érkezik a Sulphur Springs titkai 2. évada a Disney Csatornára!

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

  • Folytatódik a misztikus sorozat, ami nem csak gyerekeknek szól

Június 4-től minden hétvégén látható a már jól ismert időutazós, misztikus sorozat, a Sulphur Springs titkai második évada. A főszereplő kisfiú, Griffin és osztálytársa Harper elhatározzák, hogy kiderítik mi történhetett Savannahval, a Tremont hotel szellemével. A sorozat folytatása is elsősorban kilenc-tizenkét éves korú gyermekeknek készült, de az időutazós műfajt kedvelő felnőtteknek is remek kikapcsolódási lehetőség.

A Sulphur Springs titkai első évadában Griffin Cambell és családja Sulphur Springs városában lévő Tremont hotelbe költözött. A szülők terve az volt, hogy az elhagyott, kissé romos szállodát visszaállítsák egykori állapotába. Griffin az iskolában megtudja, hogy az egész város úgy hiszi, a Tremont hotelben egy kislány szelleme lakik, Savannah, aki harminc éve tűnt el. A kisfiú összebarátkozik Harperrel, az éles eszű osztálytársával, aki imádja a rejtélyeket, ezért közösen elhatározzák, hogy kiderítik mi történhetett az eltűnt lánykával. A 8 részből álló új évad mélyebb betekintést nyújt Harper családjának történetébe és a Tremont hotelhez fűződő kapcsolatába. A tényfeltáró küldetésből hamarosan fordulatokkal és kockázatokkal teli kaland válik, ami örökre megváltoztathatja Harper Griffinhez fűződő barátságát.

A Disney Csatorna időutazós, misztikus sorozatát, a Sulphur Springs titkait többek között Tracey Thomson írta – aki a „The Young and the Restless” tévésorozatról ismert leginkább –, az executive producer Chuck Pratt, a zeneszerzője pedig Pieter Schlosser. Amerikában 2021 januárjában mutatták be a kilenc-tizenkétéves gyermekeknek készült sorozat első évadát. A második évad magyarországi premierjére június 4-én kerül sor a Disney Csatornán. Az amerikai kritikák szerint az időutazós, rejtélyes sorozat igazi családi alkotás, ugyanis a felnőttek is szívesen nézik.

Főbb szinkronhangok 

Griffin: Maszlag Bálint 

Harper: Gyarmati Laura

Savannah: Kobela Kira

Zoey: Prokópius Maja

Wyatt: Kelemen Noel 

Sarah: Sipos Eszter

Készítette:

Magyar szöveg: Vajda Evelin; Hangmérnök: Weichinger Kálmán; Szinkronrendező: Dezsőffy-Rajz Katalin; Gyártásvezető: Derzsi-Kovács Éva; Vágó: Házi Sándor; Production Manager: Orosz Katalin 

FELHASZNÁLÁSI JOGOK 

Fotók: COPYRIGHT ©2019 Disney Enterprises. A fotók kizárólag a sajtónak készültek, a program ismertetése céljából lehet csupán használni: webes felületen 72dpi felbontásban, és 2×3-nál nem nagyobb méretben. 

Tovább az eredeti cikkre: Érkezik a Sulphur Springs titkai 2. évada a Disney Csatornára!

Vélemény, hozzászólás?