Igazi legenda érkezik június végén az RTL-re

Igazi legenda érkezik június végén az RTL-re olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Magyarország egyik legnépszerűbb és a hazai kereskedelmi televíziózás egyik leghosszabban futó…

A teljes cikk itt olvasható:
Igazi legenda érkezik június végén az RTL-re

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Magyarország egyik legnépszerűbb és a hazai kereskedelmi televíziózás egyik leghosszabban futó társasjátéka, az Activity, már ebben a hónapban látható lesz az RTL-en. A legendás vetélkedő június 26-án rajtol, ezt követően minden hétköznap este lesz látható.

A műsort a Showder Klub csapata készíti Kovács Kristóf producer vezetésével, ráadásul ugyanazzal a stábbal, amely a korábban sikerrel futó szériát is gyártotta a 2000-es évek elején.

A vadonatúj adásokban a párok összesen 5 millió forintért küzdenek, a játékokat az alap Activity ihlette, amelyeket rengeteg őrülettel fűszerezett meg a stáb. Például látta már valaki Szellő Istvánt hátrakötözött kézzel mutogatni? Vagy Hajdú Pétert betömött szájjal körülírni? Esetleg Puskás-Dallos Petit fejjel rajzolni? A stúdióban DJ és bármixer gondoskodik a felfokozott hangulatról. A nap végén az a pár győz, amelyik a legtöbb pénzt hozta össze. Az, hogy ki vagy kik vezetik az RTL vadonatúj műsorát, a későbbiekben kiderül.

A legendás vetélkedőben láthatjuk majd – többek között – Ábel Anitát, Havas Henriket, Hajdú Pétert, Nádas Györgyöt, Király Viktort, Szellő Istvánt, Lovász Lacit, Schobert Larát és Norbit, Puskás-Dallos Petit, Kiss Ádámot, Dobos Evelint, Szabó Zsófit, Járai Mátét, Gáspár Lacit, Orosz Györgyöt, Lakatos Márkot, Csonka Bandit, Kamarás Norbit, Schumacher Vandát, Tücsit és Kiszel Tündét is. De jelen lesz még Mardoll, Tihanyi Péter, Józan Laci, Kovácsovics Fruzsina és még sokan mások.

A Igazi legenda érkezik június végén az RTL-re bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Igazi legenda érkezik június végén az RTL-re

Vélemény, hozzászólás?