Jól teljesít a legújabb okosmobil

Jól teljesít a legújabb okosmobil olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Kimagasló szintet ért el HONOR 90 készüléke a DXOMARK kijelzőbesorolásán. Az…

A teljes cikk itt olvasható:
Jól teljesít a legújabb okosmobil

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Kimagasló szintet ért el HONOR 90 készüléke a DXOMARK kijelzőbesorolásán. Az átfogó, alapos okostelefonos képernyőteszt hat fő területet vizsgál: ezek az olvashatóság, a szín, a videó, a mozgás, az érintés és a képi zavarok. Lenyűgöző, 140-es pontszámmal a készülék elérte a DXOMARK Display Gold Label elismerést.

Thibault Cabana, a DXOMARK kijelzőértékelési igazgatója így fogalmazott: „A HONOR 90 képernyője átfogóan kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt a legtöbb használati szituáció során, és kifejezetten erős a szín megjelenítés és az olvashatóság terén.”

A HONOR 90 6,7”-os, négyszeresen ívelt, lebegő AMOLED kijelzője a vállalat folyamatosan fejlődő kutatás-fejlesztési munkájának eredménye. A nagyfelbontású (2664×1200) panel akár 1,07 milliárd szín megjelenítésére képes, valamint a DCI-P3 színtér 100%-át lefedi. Ezekkel részletes és pontos módon jelennek meg még a legkomplexebb színösszetételű képek is. Legmagasabb HDR fényerőssége 1600 nit, ami a lehető legtöbbet hozza ki a HDR nyújtotta lehetőségekből.

A DXOMARK egy független labor, amely a minőségfelmérés nemzetközi mércéje mind a professzionális, mind a fogyasztói elektronika terén. A DXOMARK felmérése, valamint a magas értékelés az eszköz minőségéről teszt tanúbizonyságot, kihangsúlyozva, hogy a HONOR 90 komoly teljesítményt és kimagasló felhasználói élményt kínál. Az elismerése jelentős mérföldkő a HONOR számára, és egyben visszaigazolás arról is, hogy elköteleződése a kitűnő minőség iránt kifizetődő.

A Jól teljesít a legújabb okosmobil bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Jól teljesít a legújabb okosmobil

Vélemény, hozzászólás?