Érdekes ingatlanok

Érdekes ingatlanok olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

Azt lehet mondani, hogy Magyarországon 2015 óta dübörög az ingatlanpiac. Az…

A teljes cikk itt olvasható:
Érdekes ingatlanok

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

Azt lehet mondani, hogy Magyarországon 2015 óta dübörög az ingatlanpiac. Az árak töretlenül emelkednek. Az állami támogatásoknak köszönhetően az új építés és a lakások felújítása is új lendületet kapott. Nézzünk pár érdekes ingatlant a megveszLAK.hu ingatlan kínálatából.

Szirmabesenyői családi ház

Sokan keresnek eladó szirmabesenyői házat, ezért az első ingatlant innen választottuk ki. A szóban forgó 225 négyzetméteres ház 635 négyzetméteres telekre épült 1985-ben. Az ingatlan igény szerint a teljes bútorzattal eladó, kivételt képeznek a személyes tárgyak és a híradástechnikai eszközök.

A ház kifejezetten jó állapotban, barátságos méretű telekkel várja új tulajdonosát. Az ingatlan alsó szintjén található egy külön bejárattal is rendelkező nappali, egy hatalmas garázs, lépcsőház, közlekedő, konyha és kazánház.

Az emeleti közlekedőből nyílik egy szoba, egy nappali, erkély kapcsolattal, valamint a fürdő, a konyha, spájzzal, egy társalgó, egy külön álló wc, valamint egy szélfogó az emeleti bejárathoz. A tetőtéri közlekedőből elérhető két szoba, fürdő, valamint két padlásrész ami tökéletes tároló egységnek.

220 négyzetméteres ház Ajkán

A második ingatlant az eladó ajkai házak közül választottuk ki. A kiválasztott ingatlan egy rendkívül jól átgondolt tervezésű, 2000-es években épült, 2 szintes családi ház. A 220 négyzetmáteres lakóterületen kívül a házhoz tartozik egy 30 négyzetméteres dupla garázs, illetve egy 30 nm-es pince, ahol szauna és konditerem kialakítható.

Az ingatlan elhelyezkedését tekintve csendes, kertvárosi övezetében található, de mégis egy karnyújtásra a belvárostól. A korszerű szigetelésnek köszönhetően a ház rezsije kimondottan alacsony. A kert folyamatos vízellátást az automata öntözőrendszer biztosítja, a kuriózumnak számító mediterrán növények még varázslatosabbá teszik a hangulatot.

Vízparti nyaraló

Ahogy közeledik a nyár, egyre többen nézegetnek eladó vízparti nyaraló hirdetéseket a megveszLAK-on is. A teltházzal működő apartmanház, kiváló áron Balatonmáriafürdőn vált eladóvá, vízparti sávban, szabadstrand mellett. A 7 apartmanból és vendéglátóegységből álló ingatlan, teljes felszereltséggel, bútorzattal együtt eladó.

Az ingatlan egyediségét adja, hogy a kertből kilépve egyből a kiépített szabadstrandra jutunk, ahol vizesblokk, büfé várja a vendégeket. Az 1244 m2 területen 2 ház található, az egyikben 5 apartman került kialakításra, a másik épületben a földszinten egy vendéglátóhely (étterem, kávézó), az emeleten pedig 2 apartman található. A lakrészek 2-6 fő részére nyújtanak szállást, saját terasszal/erkéllyel, konyhával, nappalival, hálószobával, zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek.

A megveszLAK-on többféle keresési lehetőség is rendelkezésre áll. Például, ha valaki a Balatonnál keres vízparti nyaralót, akkor arra is van többféle lehetőség. A vízparti nyaralók a Balaton déli partján oldalon is lehet böngészgetni és a vízparti nyaralók a Balaton északi partján oldalon is, attól függően, hogy kinek melyik part a szimpatikusabb.

Olcsó albérlet

Persze nem mindenki ingatlan vásárlásban gondolkozik. Sokan keresnek olcsó albérletet Budapesten. Természetesen erre is van egy dedikált oldal a megveszLAK-on. Akinek viszont nem annyira fontos az olcsóság, az is megtalálhatja magának a megfelelő albérletet.

Tovább az eredeti cikkre: Érdekes ingatlanok

Vélemény, hozzászólás?