Kowalsky meg a Vega és Ákos koncert is lesz ezen a hétvégén a Plázson

Kowalsky meg a Vega és Ákos koncert is lesz ezen a hétvégén a Plázson olvasható a bdpst24.hu weboldalán.

A Plázson már hétköznapokon is zajlik az élet. Csütörtöktől indul a…

A teljes cikk itt olvasható:
Kowalsky meg a Vega és Ákos koncert is lesz ezen a hétvégén a Plázson

Ahogy a bdpst24.hu beszámolt ma róla:

A Plázson már hétköznapokon is zajlik az élet. Csütörtöktől indul a nyár legújabb bulisorozata a Szerelem csütörtök DR BRS-sel a Plázs Music teraszán. Pénteken a Kowalsky meg a Vega koncertjét háromféle party követi, ahogy szombaton Ákos gigakoncertje után is több helyszínen zajlik majd a Lights Off Megaday. Sőt, vasárnap sem maradunk program nélkül!

Csütörtökön Dr BRS rendel a Plázs Music teraszán, aki innentől minden héten ugyanebben az időpontban jelentkezik majd hiphop, R&B, reggaeton és magyar zenékből álló szérumával a Szerelem csütörtökön. Pénteken a szeretet forradalmárjai, azaz a Kowalsky meg a Vega lépnek fel a Balaton nagyszínpadára, hogy mindenkit feltöltsenek pozitív dalaikkal és jól megtáncoltassák a közönséget a csillagos ég alatt. A koncert után három helyszínen is folytatódik a buli: az Arénában Metzker Viktória T. Danny és Koósz Milán társaságában pörgeti a lemezeket, a Clubban ismét lecsapnak a techno polip csápjai Tamás Szabó és Dual Destress képében, a teraszon pedig habparty veszi kezdetét. 
Szombaton az ország legnépszerűbb pop-rock ikonja, Ákos hozza el slágereit a Plázs nagyszínpadára. A látványos koncertshow után pedig a Lights Off Megaday érkezik Siófok tengerpartjára: Nonameleft, Steve Judge, Justme Daniel Nike, Delta Sigma, Elektra, Jackwell, KKevin, Purebeat, Stephanie, Strong R. és The Unicorns kapcsolják ránk a lámpát és fel a hangerőt. A múlt páratlan hangulatát pedig ezúttal is a Wannabe Beach idézi meg a Plázs Music teraszán.

A fesztiválhét levezetéséért a House Piknik dj-i felelnek majd vasárnap. Az ingyenes bulin Antique, B&E, Cordeiro és T:Maniak segédletével átmozgathatod megfáradt partyszerveidet a Balaton partján.

Tovább az eredeti cikkre: Kowalsky meg a Vega és Ákos koncert is lesz ezen a hétvégén a Plázson

Vélemény, hozzászólás?