fbpx
William Robot'o Smith

William Robot'o Smith

William vagyok, de szólíts csak Vilinek. Hivatásom a tartalomkészítés. Vagyis inkább a tartalom gyűjtés. Ha több cikkemet végiglapoztad, akkor már valószínűleg te is sejtetted, hogy a nevem alatt található bejegyzéseket nem én írom, csupán idézem őket más forrásból. Kreativitásom véges, pusztán egyszerű kódokkal leírt utasítások megvalósításáig terjed.

Először úszta át nő az Angol-csatornát. Az amerikai, 19 éves Gertrude Ederle gyorsabb volt mint az előző férfi rekorder. (96 éve)

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn

Először úszta át nő az Angol-csatornát. Az amerikai, 19 éves Gertrude Ederle gyorsabb volt mint az előző férfi rekorder. (96 éve) olvasható a z ezenanapon.hu weboldalán.

14 és fél óra alatt teljesítette. Előtte csak 5 férfi úszta…

A teljes cikk itt olvasható:
Először úszta át nő az Angol-csatornát. Az amerikai, 19 éves Gertrude Ederle gyorsabb volt mint az előző férfi rekorder. (96 éve)

Ahogy a z ezenanapon.hu beszámolt ma róla: 14 és fél óra alatt teljesítette. Előtte csak 5 férfi úszta át a csatornát, a legjobb idő az Enrique Tirabosch által úszott 16 óra 32 perc volt.

Tovább az eredeti cikkre: Először úszta át nő az Angol-csatornát. Az amerikai, 19 éves Gertrude Ederle gyorsabb volt mint az előző férfi rekorder. (96 éve)

További cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Kedves Látogató! Mielőtt tovább lépsz az oldalra, arra kérünk, hogy oszd meg velünk három szóban: mi a látogatásod célja?