Előfoglalási kedvezménnyel és új programokkal indít a Z(s)eppelin

Előfoglalási kedvezménnyel és új programokkal indít a Z(s)eppelin olvasható a azutazo.hu weboldalán.

Az előfoglalásaink egyértelműen mutatják, hogy az emberek végre utazni szeretnének és…

A teljes cikk itt olvasható:
Előfoglalási kedvezménnyel és új programokkal indít a Z(s)eppelin

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

Az előfoglalásaink egyértelműen mutatják, hogy az emberek végre utazni szeretnének és mi minden tekintetben felkészültünk ennek kielégítésére – fejti ki Zsebők Tamás a Z(s)eppelin utazási iroda tulajdonosa. Hozzátéve: a hagyományos programok mellett busszal, repülővel és a túrázni vágyó utasoknak is több új desztinációt kínálnak.

– Tavaly már érezhető volt némi előbbrelépés a 2020-as esztendőhöz képest, de ez még messze elmaradt a 2019-es „békeévhez” képest – elemez Zsebők Tamás. – A lényeg, hogy az irány jó és a covid szabályok nemzetközileg is érezhető enyhítése mellett az egész szakma abban reménykedik, hogy idén már egy igazán jó éve lesz a szakmának és persze ezzel együtt a nagybetűs utazóknak is.

Újdonságok sorával

A cégvezető szerint ezt a pozitív várakozást igazolja, hogy a most kezdődött előfoglalási időszakban régóta nem látott érdeklődést tapasztalnak, ami a kollégákat bizakodással tölti el a jövőt illetően. Ezt erősíti az is, hogy tavaly nemcsak a nyári szezon, de az év végi időszak is jól sikerült. Annak ellenére, hogy a járványhelyzet miatt Németországban és Ausztriában több helyen is bezárták a népszerű adventi vásárokat, a Z(s)eppelin utasai kellemes utazást tettek például Krakkóba, Prágába és Mariazellbe, illetve Salzburgba. Szilveszterkor pedig hat csoportjuk, közel 200 tagja élvezte az évbúcsúztató programokat Karintiában, Isztambulban, Krakkóban, az Isztrán, a Sopron-Kőszeg-Szombathely útvonalon. Ezek után pedig különösen örömteli, hogy a 2022 januári előfoglalások még a tavalyinál is jobb eredményeket ígérnek. Amiben Zsebők Tamás szerint az is szerepet játszik, hogy nemcsak az iroda törzsutasai, hanem mások is pozitívan értékelték, hogy a Z(s)eppelin azon kevés utazási iroda közé tartozik, amely a pandémia legnehezebb időszakában is nyitva tartva, az újra indulások alkalmával mindig elsőként indította útnak csoportjait.

– A külföldi és a hazai programajánlataink most kerültek fel az internetre, miközben a programfüzetünk is postázásra kerül. Tavaly ugyan nem jelentkeztünk újdonságokkal, de idén ezt bőven bepótoljuk. Néhány éve kezdtük el azokat a természetjárós programokat Tirolban, Szlovéniában, Szlovákiában és Salzburgban is, amelyeknél fölfele általában libegővel megyünk, lefelé viszont gyalog, autóval nem járt utakon haladunk. Idén ennek szellemében került a kínálatok közé az az új, svájci körutazás, amit könnyed túrákkal is fűszerezünk. Ennek helyszíneit – a szintemelkedéseket is figyelembe véve -, a közelmúltban néztünk meg. A klasszikus értékek felfedezése mellet könnyed gyalogtúrát ígér a Bécsújhely és a Hohe Wand vidékét felfedező programunk. Az újdonságok között pedig megújítva hoztuk vissza Izlandot: egy olyan, nyolc napos, kibővített, teljesen átfogó izlandi utazást kínálunk, amelynek során még Grönlandra is átmegyünk repülővel.

Az új programokkal, az iroda utasai emellett repülős utazás keretében járhatják be Londont és juthatnak el az olaszországi Emilia Romagnaba: a Rimini-Urbino-San Marino útvonalra, tengerparti pihenéssel egybekötve. A nyárbúcsúztató program sorozat kibővítéseként pedig Barcelona, Málta, Szicília, Palma de Mallorca került a palettára a hagyományos úticélok mellett.

Nem ér véget a főszezon

– A buszos túrákat zömében a magas minőséget képviselő saját autóbuszainkkal indítjuk: fiatal Euro 6-os, Setra 515 HD típusú buszok a csúcskategóriáját képviselik. A járványhelyzetben ezeket a járműveket ún. „covidfilter” levegőszűrőkkel szereltük fel és emellett kézfertőtlenítőt helyeztünk el az ajtóknál, miközben mindenkinek FFP2 maszkot is adunk. Szerencsére az utasok is megtanultak együtt élni ezzel a helyzettel és kellő megértéssel állnak egymáshoz is. Mi nem ragaszkodunk az oltásigazoláshoz, mert a fogadó ország szabályai úgyis meghatározzák, hogy ki és milyen feltételekkel lépheti át a határait. A jó hír az, hogy az Európai Bizottság által előírt szabály értelmében február 25-től Európában már nem a kiinduló ország, hanem az utas oltási helyzete alapján engedélyezik a belépést: de gyakorlatilag ez is minimum két oltást követel meg.

Az utasok igényeire reagálva a Z(s)eppelinnél augusztusban sem ér véget a főszezon: szeptemberben közel 85 program időpont várja az utazót, mely lehetőségek októberben is bőven akadnak és a hagyományos, hosszú hétvégét jelentő, 4-5 napos, nyárbúcsúsztató programjaikkal egészen novemberig olyan meditterrán desztinációkba lehet eljutni, mint amilyen például Málta, Szicília, Athén, Barcelona vagy éppen az Amalfipartok!

Kedvezmény kedvezménnyel

– A weboldalon szereplő programjaink mindegyikére él az előfoglalási kedvezmény lehetősége, ami egy olyan rendszert jelent, amelyben a különböző kedvezmények összevonhatók. Ennek megfelelően például a 3 százalékos online kedvezményt össze lehet vonni a 7 százalékos törzsutas kedvezménnyel, így akár 10%-os kedvezménnyel foglalhat! Aki pedig még nem törzsutas, ki tudja használni az általunk kínált „sima” öt százalékos kedvezményt a plusz 3% online kedvezménnyel.

Az Utazó magazin olvasói szerint tavaly az Év utazási irodája címet elnyerése mellett a MagyarBrands díjat is kapott Z(s)eppelin!

Zsebők Tamás tulajdonos irodavezető szerint a pihenni vágyók körében Horvátország mellett az idei nyáron is Görögország, Spanyolország – Andalúzia – lesz a sláger. A kirándulók számára, a körutas utazóközönség számára pedig elsődleges célpontok lesznek ismét: Olaszország, Svájc, Ausztria, Szlovénia, Csehország, Lengyelország, Németország és remélhetőleg ismét az irodánál is nagy kedvencnek számító Erdély, Franciaország és Nagy-Britannia lehet az utazni vágyók célpontja.

Kocsis Erika

Tovább az eredeti cikkre: Előfoglalási kedvezménnyel és új programokkal indít a Z(s)eppelin

Vélemény, hozzászólás?