ÉLMÉNY ÉS INSPIRÁCIÓ AZ EGÉSZ CSALÁDNAK A MEGÚJULT UTAZÁS+ KIÁLLÍTÁSON

ÉLMÉNY ÉS INSPIRÁCIÓ AZ EGÉSZ CSALÁDNAK A MEGÚJULT UTAZÁS+ KIÁLLÍTÁSON olvasható a azutazo.hu weboldalán.

    Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje 2024. február 22-25. között a…

A teljes cikk itt olvasható:
ÉLMÉNY ÉS INSPIRÁCIÓ AZ EGÉSZ CSALÁDNAK A MEGÚJULT UTAZÁS+ KIÁLLÍTÁSON

Ahogy a azutazo.hu beszámolt ma róla:

 

 

Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje 2024. február 22-25. között a Budapest Boat Showal, a Karaván Szalonnal és az E-bike Test&Showal egy időben várja egy programokkal teli hétvégére a szakembereket és az utazókat a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

 

A megújult Utazás+ Nemzetközi Turisztikai Kiállítás és Élményfeszt első másfél napja a szakmai közönségnek szól, ahol a szakemberek üzleti kapcsolataikat ápolhatják, új ismeretségeket köthetnek és részt vehetnek szakmai konferenciákon, B2B találkozókon.

A kiállítás szakmai jellegének erősítése mellett a látogatókat élményszigetek várják, ahol igazi vízi világ, többfunkciós közösségi tér és VR, valamint élő állatok garantálják a szórakozást. A nagyközönség inspirációt gyűjthet a közel 40 belföldi- és külföldi úti cél kínálatából, ingyenes egészségszűrésen vehet részt és nem utolsó sorban értékes nyereményekre tehet szert.

 

Idén is kiemelt szerepet kap egy hazai és egy határon túli térség, a kiállítás külföldi díszvendége Bulgária, ahol festői természet, forró forrásvizek, mesés tengerparti városok, aranyhomokos strandok, történelmi kincsek, figyelemre méltó kolostorok, felejthetetlen hegyi kilátás és változatos sportolási lehetőségek várják a turistákat.

A belföldi díszvendég 2024-ben Gyula, a történelmi fürdőváros és Békés Vármegye, ahol a vidék kincsestára őrzi évszázadok emlékeit, kastélyok rejtelmeit, az Almásyak, a Wenckheimek és a Tisza család örökségét, emellett gyógyhelyi környezet, természetközeli kalandok, az ártéri erdők csendje és a végeláthatatlan puszta nyugalma, valamint a gasztrofesztiválok zsongása csábítja az odalátogatókat.

A rendezvény számos további programot tartogat, hiszen újra lesz Blogger Corner, Fesztivál Sziget, Járatlan Utakon Fesztivál és Afrika Expo is. Vásárolja meg belépőjegyét és fedezze fel velünk az utazás élményét a HUNGEXPO A pavilonjában!

 

Tovább az eredeti cikkre: ÉLMÉNY ÉS INSPIRÁCIÓ AZ EGÉSZ CSALÁDNAK A MEGÚJULT UTAZÁS+ KIÁLLÍTÁSON

Vélemény, hozzászólás?