Hétvégétől dupla adagban jön a Sztárban Sztár leszek

Hétvégétől dupla adagban jön a Sztárban Sztár leszek olvasható a mmonline.hu weboldalán.

Szombaton és vasárnap este is új részekkel jön a Sztárban Sztár…

A teljes cikk itt olvasható:
Hétvégétől dupla adagban jön a Sztárban Sztár leszek

Ahogy a mmonline.hu beszámolt ma róla:

Szombaton és vasárnap este is új részekkel jön a Sztárban Sztár leszek! a TV2-n. Vasárnap este pedig visszatér a csatornára Liptai Claudia egy epizód erejéig a Mutasd a hangod! vadonatúj zenei showban, ahol Caramel is színpadra lép.

A nézők minden eddiginél hosszabb évadra számíthatnak a Sztárban Sztár leszek! kapcsán, és most hétvégétől már szombaton is új epizóddal jelentkezik a show. A kiadott időponttól eltérően azonban már 19:30-kor indul az újabb válogató adás.

A Sztárban Sztár leszek! után 21:50-kor jön a Szerencsekerék VIP újabb epizódja. A legendák éjszakáján Kasza Tibi ezúttal a műsor korábbi arcait: Pataky Györgyit, Klausmann Viktort és Gajdos Tamást teszi próbára.

Vasárnap 18:55-kor folytatódik a Sztárban Sztár leszek!, utána 21 órától pedig elkezdődik a TV2 vadonatúj nagyszabású műsora, a Mutasd a hangod!, amelyben Papp Szabi, Hargitai Bea és Rákóczi Feri mellett ott lesz Liptai Claudia. A világ legmeglepőbb zenei showjában óriási fordulatok és sok-sok nevetés vár a nézőkre, akik a sztárokkal együtt visszafojtott lélegzettel várják majd Caramel és az adásgyőztes szereplő közös duettjét.

A Hétvégétől dupla adagban jön a Sztárban Sztár leszek bejegyzés először MMOnline-én jelent meg.

Tovább az eredeti cikkre: Hétvégétől dupla adagban jön a Sztárban Sztár leszek

Vélemény, hozzászólás?